Innvandring

Mer av det vi ikke vil ha

Hvem av de 10 sendte den famøse meldingen til Navarsete? Han eller dem skal nemlig i den offentlige gapestokken, der tusenvis av menn allerede sitter til spott og spe for å ha klådd på feil dame til feil tid eller sagt noe som ikke burde sies. Metoo og krenkelse er det viktigste i vårt navlebeskuende univers. Dette pågår samtidig med at Metoo-feministene klapper ivrig for å importere mer av den kulturen de er så krenket av. Forstå det den som kan.

Senterpartiet har ennå ikke funnet ut hvem som sendte Messenger-meldingen «Vi har lyst på fitta di» til partiets tidligere leder, Liv Signe Navarsete. «Vi» i denne sammenhengen er en eller flere av 10 menn på en hyttetur. I 2016. Etter at saken ble kjent, har det også kommet reaksjoner av truende karakter. Nå er PST informert, og Sp-leder Trygve Slagsvold Vedum truer med politianmeldelse hvis ikke avsenderen av den famøse meldingen melder seg. Jøje meg, for politiet har da slett ikke nok å gjøre fra før. Og de henlegger saker av langt mer alvorlig karakter enn dette.

Metoo-kampanjen har sannelig falt helt av hengslene. Det holder nå. Ta skittentøyvasken internt. Folk gjør dumme ting når de er drita. Og kvinner flest har erfart innpåslitne menn, og fått uønsket seksuell oppmerksomhet i løpet av livet.

Vi trenger ikke flere varslere nå. Vi har tatt hintet.

I 46 land eksisterer det ikke lovverk som beskytter kvinner mot vold i hjemmet. I 100 land er kvinner utestengt fra yrker på grunn av sitt kjønn. Hvert år blir rundt 5.000 kvinner ofre for æresdrap. 200 millioner av verdens kvinner er kjønnslemlestet. Videre har 1/3 av verdens kvinner blitt utsatt for fysisk vold, og i utviklingsland opplever 15 millioner jenter hvert år å bli tvangsgiftet.

Whataboutisme? Nei, hensikten er ikke å diskreditere Metoo-feministene ved å referere til kvinners elendige kår andre steder i verden. Hadde det bare ikke vært for at masseinnvandringen fra kvinnefiendtlige kulturer truer både kvinner, barn og faktisk også velferdsstatens eksistensgrunnlag, hadde jeg ikke giddet å skrive. Når myndighetene tillater horder av patriarkalske unge menn å bosette seg i et av verdens mest liberale samfunn, er det et elendig sjakktrekk.

Hege Storhaug: «Politikerne vet ikke hvordan de skal håndtere innvandringen. Det er som om den bare skjer – uhåndterlig for dem. Men ikke for Japan, ikke for Kina. Våre politikere opptrer som om ‘det er ingenting vi kan gjøre’. Som om innvandringen er et ustoppelig naturfenomen.»

Den negative delen av innvandringen kan stoppes hvis bare den fjerde statsmakt hadde gjort jobben sin. Pushet politikerne til å ta grep som monner.

En demografisk skjevutvikling er under oppseiling. Det ankommer et enormt antall unge menn fra Midtøsten og Afrika til Europa. Bare i 2015 kom det 26.000 menn til Norge. Forskere betegner det som en tikkende bombe. Overskuddet av unge menn skaper frustrasjon, sinne, aggresjon og sosial ustabilitet i hele Europa. Det blir ikke bedre av at det er stort sett menn med lav utdannelse, fra kulturer med bakstreverske religiøse lover og regler, og som attpåtil kan ha et begredelig kvinnesyn, som bosetter seg i våre lokalsamfunn.

Men altså, Metoo tar overskriftene.

Imamene må humre selvtilfreds i skjegget. De kan fortsette uforstyrret med indoktrineringen. Det snakkes sjeldent pent om kvinner, homofile og jøder i disse miljøene. Bryr ikke journalister seg om hva som foregår? Ja, Metoo må ha skapt et durabelig latterbrøl langt inn i no-go-sonene. Gjengledere kan ganske uforstyrret fortsette å bygge sine macho kriminelle nettverk – uavhengig av innpåslitne feminister.

Det handler om et «krenkelsessyndrom». Om svulsten som sprer seg i hele legemet. Skolene har fått «krenkeparagrafen» 9A-5. Elever som føler seg krenket kan anmelde læreren. Nulltoleranse mot krenkelse i skolen, dere! Muslimer som føler seg krenket når profeten blir karikert! Kvinner på julebord som blir krenket når feil mann flørter utilslørt! Innvandrergutter som dasser rundt på kjøpesentrene og lager kvalme blir krenket når politiet kroppsvisiter dem!

Krenkelsessyndromet er i ferd med å gjøre samfunn handlingslammet.

Begrepet krenkelse er knyttet til forestillingen om at hvert enkelt menneske har en urørlighetssone eller et privat territorium. Når sensitiv urørlighetssone oppleves angrepet og invadert er du krenket. Men kom igjen! Livet er fullt av større og mindre krenkelser som vi må lære oss å håndtere. Hold opp med sutringen. Ta tak i det som betyr noe.

Metoo-feministene lyder som de hater sine egne menn og særlig Donald Trump, men synes det er helt greit å importere titusenvis av unge menn fra Midtøsten som går Trump en høy gang i mannssjåvinisme, og som får tilnærmet enhver norsk mann til å fremstå som svigermors drøm. Kanskje selv om han med noen øl innabords klyper en dame i rompa eller sender en seksualisert melding.

Men alt som er upolert maskulinitet, mannlig aggresjon eller primitiv seksualitet blant minoritetsmenn skal vi helst ikke snakke høyt om. Marxistene sa det «pent»: De privilegerte er overgripere, de kriminelle innvandrerne er ofre. Vestens mennesker er onde kolonister og tredje verden består av snille mennesker som ofres på det imperialistiske alteret.

Arbeiderpartiets Jonas Gahr Støre snakker om Metoo-paradigmeskiftet. Sannheten er vel snarere et patriarkalsk paradigmeskifte. Vi imploderer. Tiden reverseres. Kvinner mister gradvis sine hardt opparbeide friheter og handlingsrommet innsnevres. Likestilling mellom kjønnene viskes ut i takt med strømmen av unge menn fra Midtøsten og Afrika. Metoo kan sammenlignes med kvinnen som fikk uhelbredelig kreft. Hun var døende, men besatt av at hun var forkjøla og tett i nesa.