Islam

Sånn skal vi presses for enda mer penger?

Ved bruk av islamsk fascisme gås det til økonomisk søksmål med påstand om diskriminering.

En muslimsk kvinne nektet å håndhilse på motsatt kjønn. Kvinnen var lærervikar da dette skjedde, og skoleledelsen mente hennes ideologiske adferd ikke harmonerte med skolens verdigrunnlag.

Kunnskapsskolan i Helsingborg valgte derfor å si opp Fardous El-Sakka.

«En mannlig kollega tok det ille (at hun nektet å håndhilse på ham), og gikk til rektoren, som gjorde det klart at de ansatte skulle hilse på menn og kvinner på lik måte. Da valgte El-Sakka å slutte.

-For meg har det hele tiden handlet om en likebehandling, uansett hvilke religiøse oppfatning man har eller og det er filosofisk eller politisk, og for meg er det viktig at barna alltid skal kjenne at det er likebehandling som gjelder på alle plan og i alle ledd, sier rektoren Lidija Münchmeyer.

Seksuell forklaring

Men El-Sakka vil ha penger for å ha blitt «diskriminert». Hun mener 120 000 kr er en passende sum for at hun diskriminerer menn over 18 år (hvorfor har hun satt alderen til 18, gutter er jo gjerne kjønnsmodne i lang tid før myndighetsalder?). El-Sakka har derfor tatt saken til Arbeidsdomstolen. Hun hevder hun står bak skolen verdigrunnlag.

-Selvfølgelig er det av religiøs overbevisning at jeg gjør dette. For mer er det at man respekterer hverandre og hverandres intimitet, hvor du velger å sette grensen, og jeg velger å sette grensen min der, sa Fardous El-Sakka under rettssaken.

El-Sakka på vei ut av rettslokale. Skjermdump fra TV4.

Er det rart den seksuelle frustrasjonen og trakasseringen er et allestedsnærværende fenomen der islam slår seg ned?

Alt henger sammen med alt

Det er nok ikke tilfeldig at El-Sakka er aktiv i foreningen Svenska muslimer för fred och rättvisa (Smfr), som har en generalsekretær ved navnet Yasri Khan. Han ble landskjent da han ble sparket ut av det ytterliggående Miljöpartiet fordi han nektet å håndhilse på kvinner. Han brukte det samme argumentet om «intimitet» mot kritikerne sine.

Fred- og rettferdighetsapostlene vet å bane seg vei i demokratiet vårt ved bruk av de samme demokratiske institusjonene som de vil islamisere.

Diskrimineringsombudet i Sverige er kjent for sine islamistiske tilbøyeligheter, så hva blir lyden derfra? De har jo tidligere vært på krigsstien når virksomheter står opp for svenske verdier og normer mot islamisme, som ikke å ville håndhilse på motsatt kjønn. DO mener man da kan vike på de svenske kulturelle normene og hilse på en annen måte. 

Smfr-møte i det nye Sverige. Foto hentet på Facebook-siden deres.

La oss håpe at Arbeidsdomstolen bruker det som er mellom ørene – fornuften.