Innsparket

Islam-kjendis arrestert for voldtekt

Tariq Ramadan er kanskje den mest innflytelsesrike islamisten i Europa. Han anses som Brorskapets fremste mann på kontinentet vårt. Nå er han arrestert for voldtekt.

To kvinner har anmeldt Ramadan for voldtekt, melder The Guardian. Derfor ble han satt i varetekt på onsdag av franske myndigheter. Anmeldelsen av Ramadan ble gjort i fjor, blant andre av forfatteren Henda Ayari.

In October, Ayari, 40, who heads the women’s organisation Les Libératrices, filed a complaint with prosecutors in Rouen, France, alleging rape, sexual violence, harassment and intimidation by Ramadan. She said she was assaulted by him in a Paris hotel room in 2012.

Ayari said she had described the rape in a chapter of her book, I Chose to be Free, published in France in November 2016, giving her attacker a made-up name. In the book, Ayari describes a sex attack by an intellectual in a Paris hotel room after a conference, saying she fought back but was insulted, slapped and treated violently.

Ramadan, kjent for sin doble tunge (ett budskap til muslimer, et annet til oss andre) innhentes altså av #metoo.

Den andre kvinnen bak anmeldelse av Ramadan, forteller om «voldtekt og voldelig overgrep» på et hotellrom i Lyon i 2009.

Ramadan har i en årrekke vært benyttet av diverse europeiske regjeringer og EU som «islamekspert». At han er en islamist, har vært åpenbart for enhver som søker fakta om hva han faktisk står for, som kjønnssegregering og kvinners plikt om å bruke hijab. Han ønsker et gjennomislamisert Europa, i tråd med Brorskapets visjon. Etter anmeldelsene har han tatt permisjon fra stillingen sin ved Oxford University.

Charlie Hebdo omtalte Ramadan og voldtektsanklagene, og fikk dermed trusler igjen mot sine ansatte.