Vold og overgrep

Ekstrem rasisme mot hvit kvinne får ingen oppmerksomhet

En britisk kvinne ble utsatt for et ekstremt voldelig overfall som mediene valgte å forbigå i stillhet. Hva skyldes dette?

Hovedstrømsmedier (MSM) i Storbritannia fant det ikke verdt å omtale da en kvinne ble brutalt overfalt i oktober av tre «asiatiske» (sannsynligvis pakistanske) menn. Britiske Nikki Hurst ble spurt om hun hadde en lighter. Hun hadde ikke det, og da gikk de tre mennene til frontalangrep på henne. Det kunne endt med døden for Hurst.

Rundt 20 sting ble sydd på utsiden av skallen, over 30 sting på innsiden, forteller Nikki.

Politiet ignorante

Man skulle tro en slik grov voldssak fanget politiets interesse umiddelbart, men den gang ei. Politiet har ikke villet avhøre Hurst fordi hun ikke kan identifisere gjerningsmennene. De vil derfor «ikke kaste bort tiden hennes», ei heller sin egen tid, har de fortalt Hurst. Politiet er altså ikke interessert i å få tak i eventuelle vitner til det voldsomme overfallet begått av menn som kalte henne «hvit hore» («gori», som de kalte henne, er betegnelsen for hvit person på urdu).

Hva om bildet var motsatt? Tre hvite menn går til frontalangrep – helt umotivert – mot en britiskpakistansk kvinne? Snakker vi headlines i BBC og dets like? 

Endog ljuger politiet i lokalpressen og sier de har vært i jevn kontakt med Hurst og gjør alt de kan for å oppklare saken, ifølge Hurst. Hun forteller også at politiet avviser at angrepet på henne kan kalles rasistisk (sic!).

Hjerteskjærende

Det er da Hurst forteller at hun opplever at livet hennes er «verdiløst», at hun bryter sammen i gråt (ca 5 minutter og 20 sekunder ut i intervjuet under her). Politi og myndigheter snudde ryggen til henne.

Det viser seg også at politisjefen i distriktet, Batley, er av muslimsk avstamming, Mohammed Rauf. Det samme gjelder en annen sentral i lokalpolitiet. Er det derfor saken ikke prioriteres? Man beskytter «sine egne» og gir blaffen i briter?

Det kommer også frem at andre som utsettes for slike typer angrep, ikke melder det til politiet. Man føler nemlig ikke at politiet bryr seg. Om hvite. Som angripes av folk som opprinnelig er fra den ikke-vestlige verden. Endog når en gjeng menn slår en kvinne helseløs.