Innvandring

Frankrike i krig

Tittelen er dramatisk, men hva skal vi kalle dette?

Fotoprosjektet til Rights har utløst et bredt engasjement. Vi skrev følgende om det i forrige måned:

Vi lever i en tid med svært raske kulturelle endringer. Islam reiser seg. MSM og politisk lederskap snur ryggen til. Vi gjør ikke det.

Vi vil i tiden fremover hyppig benytte det visuelle for å vise våre lesere hva som skjer med vårt kjære Norge. Islams fremvekst går raskt. Det ses hver eneste dag i våre større byer, ikke minst i hovedstaden.

Vi ønsker bidrag fra hele Norge. Bli med på dette helt unike prosjektetSend foto til [email protected]

Publikum sender oss også bilder fra Europa. Det er flott!

Den franske rivieraen

For oss nordmenn er Frankrike et land i Europa vi verdsetter høyt. (Jeg var selv au pair i landet, 19 år gammel, en fantastisk tid i kystlandsbyen Villefranche-sur-Mer like ved Nice.) Vi trenger ikke fortelle dere lesere om unntakstilstand, alle terrorangrep, etc. Frankrike er nok det hardest rammet landet av en innvandring som har gått fullstendig galt. Det er ikke lenger å ta munnen for full å si at Frankrike er i krig. Det har endog politisk ledelse gitt beskjed om. 

En leser av Rights sendte oss denne teksten og disse bildene i dag:

Jeg var i Syd-Frankrike helgen for en uke siden, og tok noen bilder som jeg sender til dere, ref at dere har bedt folk sende inn bilder og skriver mye om hvordan Frankrike har endret seg.

Det første bildet er fra Saint Tropez, hvor man for å komme inn i sentrum av byen forrige lørdag måtte igjennom sikkerhetssperringer i gatene, hvor alle ble kroppsvisitert og alle vesker ble sjekket. Har vært der flere ganger tidligere, men aldri sett eller hørt om noe slikt før nå. Bildet er tatt rett etter at vi var igjennom sperringen, og man ser køen av folk på andre siden som venter på å bli kontrollert.

Det neste bildet er fra stranda i Nice sist mandag, hvor en gruppe på fire soldater med automatvåpen overvåket området. Det samme ser man jo alltid på flyplassen i Nice, og på alle andre flyplasser i landet går jeg ut ifra.

Saint Tropez: Alle kroppsvisiteres og får vesker sjekket før de slipper inn i byen, fortelles vi.

Stranden i Nice:

En annen leser sender dette bildet fra Antibes: «Dette er daglidags nå rundt i Antibes gater…

Dette er også fra Nice. En tredje innsender til fotoprosjektet: