Islam

Kjemper for et Norge under islams fane

Den totalitære bevegelsen fra Tyrkia, Milli Görüs, er bredt etablert i Norge. Målet er Norge underlagt islam. Dette er ingen sak for MSM.

Det er liksom ingen ende fremveksten av totalitær islam i Norge. Rights har nylig publisert to intervju med en hedersmann, Cemal Knudsen Yucel, som har bred innsikt i en av Europas største totalitære bevegelser, Milli Görüs. Her og her er videointervjuene. Det var gjennom vårt møte med denne lederen av Ex-Muslims of Norway, norskkurderen fra Tyrkia, Knudsen Yucel, vi ble gjort oppmerksomme på at den totalitære bevegelsen han var aktiv i gjennom hele ungdommen, har etablert seg i Oslo, Stavanger og Kristiansand (muligens også Drammen). Fra før visste vi at Milli Görüs er regnet som den største islamistiske gruppen i Tyskland. grunnet alle tyrkerne der.

Milli Görüs er nærmest en blåkopi av ideologien til Det muslimske brorskapet. Begge har altså et mål om en verden under islams sorte fane med sharia implementert på alle nivå. Milli Görüs i Norge har ingen ideologiske «hemninger». Her ser du målet deres for Norge, som de selv dokumenterer med logoen sin: Et Norge i Muhammeds grønnfarge og under halvmånen.

Aktive i våre gater

På hjemmesiden til Islamsk Samfunn Milli Görüs kan vi blant annet lese om kampanjen i norske byer der de unge deler ut roser. Kampanjen heter «Hei, jeg er muslim». Målet er, i henhold til dem selv, å «redusere fordommer og fremmedfrykt, og bidra til gjensidig dialog og empati».

Det er knapt noen grenser for frekkhet og manipulasjon.

I pressemeldingen heter det videre:

På lørdag skal et titalls ungdommer ut i gatene i Norge. Målet er å komme i kontakt med, og presentere seg selv for forbipasserende, med mottoet «hei, jeg er muslim». På denne måten ønsker vi i ISMG å bidra til å forebygge fordommer og redsel.

ISMG er en norsk-tyrkisk muslimsk organisasjon, som er representert i tre byer i Norge; Oslo, Stavanger og Kristiansand med sine 1600 medlemmer.

Forskning viser at islamhat er mest utbredt i områder der det finnes få/ingen muslimer. Derfor vet vi at det er nødvendig med kontakt på tvers av kulturelle og religiøse grenser.

Med dette ønsker vi å gi samfunnet en mulighet til å komme i dialog med muslimer, og håper at vi kan svekke eventuelle fordommer, misoppfatninger og fremmedfrykt, som heller utvikler gjensidig respekt og toleranse.

I det siste oppleves islam stadig som en trussel for ikke-muslimer. Det finnes mennesker som misbruker islam for å spre sine voldelige ideologier. Realiteten er at dette kun kan defineres som terror, og terror har ingen religion. Deres budskap er å true samfunnet med vold, og dette er like skremmende for oss muslimer, som ikke-muslimer.

Vi ønsker å få frem det riktige og eneste budskapet av Islam, som er fred og nestekjærlighet.

Hva tenker Sylvi Listhaug, Regjeringen og Stortinget om fremveksten av slike krefter? Hvor mange offentlige kroner får de eventuelt nasjonalt og lokalt? I «integreringens navn»? Tror politikerne selv på integrering av folk med en ideologi i full kollisjon med verdiene i Norge? Forstår de ansvarlige hvilken kulturelle motkraft Norge utsettes for? Forstår de at de nå deler et land med tusener på tusener av motborgere?  

Her fra Oslo:

Jeg må innrømme at jeg kjenner en viss motløshet over hvilken observerbar islamutvikling Norge går gjennom. Hvor er vi om bare en håndfull år?

PS: Legg merke til at retorikken rundt fordommer, fremmedfrykt etc er den samme som hos salafistene i Islam Net.