Demografi

Islam i Storbritannia: -Er dere sjalu fordi vi tar over?

-Storbritannia som vi har kjent det er ferdig. Sammensetningen av innbyggere har endret seg dramatisk kulturelt og religiøst, sier David Coleman, kanskje den aller fremste demografen i dagens Europa. Storbritannia ligger an til å bli ugjenkjennelig, fortsetter han. Se video.

-Urbane områder blir stadig mer islamiserte. Rurale områder blir stadig mer britiske, sier George Igler, politisk analytiker. – Dette er fremtiden som allerede skjer nå, fortsetter han. Han peker på den svært innvandrertunge byen Luton med betydelige kulturelle/religiøse konflikter i det offentlige rommet allerede i dag: -Luton er «et vindu inn til hva denne fremtiden (for Storbritannia) vil bli. Det vil bli sharialover.

«England komme ikke til å være England lenger», sier Igler.

Les også: Uncontrolled Immigration Means Finis Britanniae