Politikk

Oslo Ap: Islam er like viktig for oss som julaften

Oslos byrådsleder, Raymond Johansen (Ap), sier i dag at for Oslo er den islamske helligdagen id "like viktig som julaften". Hvor mange stemmer satser Johansen på å få på den uttalelsen?

Det går fort. Veldig mye fortere enn jeg hadde forutsett: Islamiseringen, og derav politikeres flørt med islam som bekreftes hele tiden nå. Kaka tar foreløpig Raymond Johansen, tidligere SV, men nå byrådsleder for Ap i Oslo. Sitatet kommer.

«Store id»

I dag avsluttes tre dagers feiring av den såkalte «store id». Store id markerer avslutningen av pilgrimsreisen til Mekka og at Ibrahim (Abraham) drepte sønnen sin uten et knyst. Virkelig en bragd.

Raymond Johansen, også kalt Røde Raymond, har bestemt seg: Islam er festlig! Mer islam, flere stemmer til oss, tenker han? Her sammen med det totalitære Brorskapets fremste representant i Norge, Basim Ghozlan. Oslo i dag, 3. september 2017.

Du og meg, Basim, hånd i hånd for fremtidens Norge. Hjertens glede mellom Ap og Brorskapet.

Til TV2 Nyhetskanalen (ca 20.45 i kveld), forklarer Johansen sin tilstedeværelse slik:

Denne dagen betyr like mye som julaften for oss.

Johansen har helt sikkert satt seg inn i hva «Ibrahims» drap av eget barn handlet om. Ibrahim, som den hijabkledde representanten for arrangøren i tv-reportasjen forteller om, er de tre store religionenes stamfar, Abraham. Den kristne Abraham viste tvil, og derfor drepte han ikke eget barn, noe som har medvirket til å utvikle så til de grader forskjellige samfunn. I den kristelige sivilisasjonen gav Abrahams tvil rom for enkeltindividet til å tenke selv. Islam, som betyr underkastelse, der var det om å gjøre å utføre ordren. Koranen er klar her. Ikke et ord om tvil eller usikkerhet fra «Ibrahims» side.

Raymond Johansen går i Røde Kens fotspor, tidligere ordfører i London og fra broderpartiet Labour. Han har vært full av islam i sin iver etter politisk makt. 

Det hele fremstår som totalt knefall for islam. Full underkastelse. Gratulerer Ap og Johansen. Dere bereder grunnen for enorme verdikonflikter og derav sosial uro.

Godt valg, kjære  Oslo-lesere.