Aktuelt

Nikab-dame angrep butikkansatt på grunn av undertøy

En kvinne i nikab ble så sint over utstillingsdukker med undertøy i en muslimsk forretning at hun gikk til fysisk angrep på butikkansatt. – Hun kalte meg hore og tispe, forteller Rania Abu El-A. Rania måtte innlegges på sykehus i tre dager.

Dette skjedde i bydelen i Berlin som heter Neukölln, massivt dominert av ikke-vestlige, som igjen handler om dominans av muslimer, forteller Berliner Zeitung. 

Angrepet på moteforretningen til Rania er i så måte talende. Ranie driver «Ranosh» som selger klær, bryllupsklær, og undertøy til muslimske kvinner. I utstillingsvinduet var en dukke ikledd sexy dameundertøy, noe som antakelig var det som fikk en ukjent kvinne i nikab til å gå amok. Den sinte ansiktsløse kvinnen stormet butikken og gikk til verbalt angrep på Rania.

Ingen god kombinasjon, sex og muslimske kvinner.

«Hun kalte meg tispe, ei hore. Hun snakket tysk og arabisk, hun ville at ting skulle fjernes fra utstillingsvinduet. Hodeplagg og undertøy passer ikke sammen i henhold til islamsk tro, det er synd», forteller den sjokkerte butikkansatte Rania.

Konvertitt?

Etter dette opptrinnet forlater nikab-kvinnen butikken. Kort tid senere er hun på plass igjen med utvidet mannskap, en mann og en kvinne. Det snakkes både arabisk og tysk mens de angriper. De slår Rania, river henne i håret, risper henne, og etterlater henne blødende og gråtende.

I løpet av angrepet løsner nikaben på hodet til angriperen. Det viser seg at hun har blondt hår, tatovering i nakken og nesering. Skal vi tippe på en i utgangspunktet voldelig venstreekstrem?