Islam

Britisk jente (5) tvunget i fosterhjem med fostermor i nikab

Briter er i fullt opprør etter at det ble kjent at en britisk jente med bakgrunn i en kristen familie er satt i muslimsk fosterhjem, dertil med «mor» i det første fosterhjemmet i nikab, og i det andre hjemmet med mor i burka. Jenta skulle arabiseres. Når dette først skjer, er det ingen overraskelse at vi snakker om den islamiserte bydelen Tower Hamlets i London.

Tower Hamlets er mer islamsk enn jeg har opplevd Pakistans storbyer. Jeg besøkte bydelen første gang i 2011, og trodde knapt hva jeg så: Nikab overalt ved undergrunnsstasjonen White Chapel:

Tower Hamlets, London. Foto: rights.no

Tower Hamlet, just an ordinary day. Foto: rights.no

«Den islamske republikken»

På folkemunnet kalles Tower Hamlets «Den britiske islamske republikken». Godt over 30 prosent av befolkningen har røtter i den islamske verden, flest i Bangladesh. Bydelen er gjennomsyret av islam, korrupsjon (også politisk), shariapoliti etc. Jeg skrev mye om dette i Islam. Den 11. landeplage (kapittel 11: «Vår tids brune skjorter»), dette fordi Tower Hamlets er et av de fremste varslene i dagens Vest-Europa på hva som kan vente oss i forholdsvis nær fremtid.

Demografi, og dermed verdier, avgjør nettopp fremtiden vår. Det har ei lita jente nå fått oppleve i aller høyeste grad. Først ble den britiske fem-åringen plassert hos en muslimsk familie med mor i nikab. Dernest i en familie der mor brukte burka. Her ble hun utsatt for forsøk på å kutte hennes kristne røtter. Til sosialtjenesten har jenta fortalt at i den første familien snakket de ikke engelsk. Jentas familie tryglet om at hun heller fikk bo hos sin bestemor, til ingen nytte.

I den første familien skulle jenta lære seg arabisk. Pleiemoren fjernet hennes halssmykke med kors. Hun fikk heller ikke lov å spise mat som hennes biologiske mor leverte henne fordi maten inneholdt bacon.

Jenta skulle altså leve som en konservativ muslim i Storbritannias islamske republikk, der politikk og administrasjon er dominert av islam.

Krever gransking

The Times siterer siterer et familiemedlem av jenta:

«Hun er ei fem ar gammel hvit jente. Hun er født i dette landet, engelsk er hennes primære språk. Hun elsker fotball, har britisk pass og ble døpt i en kirke. (…) Hun er fanget i en verden der alt virker fremmedartet og ukjent.»

Hvorfor jenta ble plassert i fosterfamilie, sies det ingenting om.

Det interessante er ikke minst hvilke kriterier som ligger til grunn for at disse to nevnte familiene får status som fosterfamilier. Og konkret hvem utpekte familiene? Det er jo nesten så man lurer på om dette er fake news. Både Independent, Guardian, The Sun, Telegraph – med flere – omtaler imidlertid saken, og den har skapt krav om gransking fra nasjonalt politisk nivå.  

Se Britains Islamic Republic, BBC.

Den korte avis: England i oprør: Lille pige blev påtvunget muslimsk plejemor, der forbød hende at være kristen og krævede, at hun lærte arabisk