Anbefalt

Hvem skal vi frykte mest?

I en artikkel i Dagbladet går Stig Frøland sterkt i rette med Antirasistisk senters Ervin Kohns bagatellisering av islamistenes ondartede ideologi.

– Kohns frykt for høyreekstrem terror er åpenbart forsterket av Nordisk motstandsbevegelses ønske om en marsj i Fredrikstad i sommer. Når Kohn med bred penn sammenlikner slike aktiviteter med framveksten av nazismen i Weimarrepublikken, er dette kunnskapsløst og latterlig, skriver Stig Frøland i Dagbladet.

I sin omtale av høyreekstremismen trekker Kohn fram hat mot homofile og jøder. Han unnlater å nevne den ondartede antisemittismen og homofiendtlighet som preger islamistisk ideologi, for eksempel ISIL, og dessverre også har en viss gjenklang blant «vanlige» muslimer – også i Norge.

Les hele i Dagbladet.