Eksterne skribenter

Terrorens krokodilletårer

Innvandringsliberale politikere som har åpnet grensene for terrorbølgen i Europa gråter krokodilletårer når terroren rammer uskyldige.

Det rablet fullstendig for engelskmannen Ian MacIntosh når en representant for moskeen i Manchester ble intervjuet av dansk TV 2. MacIntosh skrek:

«Det er dere som radikaliserer muslimske ungdommer her i området!»

«Neste gang er det kanskje min datter som blir drept!!».

Undertegnede forstår godt raseriutbruddet. Det er i grunnen merkelig at det ikke skjer oftere?

V-Grande skrev forleden på FB at

« … kampen mot voldelig ekstremisme kjempes hver dag av gode pedagoger, barnehageansatte, av frivilligheten og foreldre.»

«Som det sies så fint i Skam: ‘mennesker trenger mennesker’. La oss alle ta litt ekstra godt vare på hverandre.»

250 kilometer sør for Kairo, ble en buss angrepet av 8–10 menn iført militære uniformer fredag (26. mai 2017). Minst 28 kristne ble drept og 22 såret i angrepet. Flere av ofrene skal være barn.

Kopterne har opplevd mange angrep, blant annet i desember i fjor da 29 mennesker ble drept under søndagsmessen i to kirker i Kairo. Palmesøndag ble 27 mennesker drept av en bombe i St. George-kirken i Tanta nord for Kairo, og 17 ble drept av en selvmordsbomber utenfor St. Markus-katedralen i Alexandria.

La oss alle sammen ta ekstra godt vare på hverandre hva! – sier godhetsapostlene. Grande er ikke alene om å tro at kos og vennlighet ordner biffen, det tror også kopterne i Egypt. Allikevel blir de trakassert, forfulgt og drept.

Kanskje PK-serien «Skam» kan skape fred i Midtøsten?

Bård Larsen,Civita (VG fredag 26.mai): «Hvis man ikke forstår at det finnes ulike årsaksforklaringer til ekstremisme enn de økonomiske eller sosiale, forstår man heller ikke de kulturelle, ideologiske og følelsesmessige tiltrekninger ekstreme ideer kan få.»

Det er kanskje derfor statsminister Erna Solberg (H) sier terroren er «meningsløs» og utenriksminister Børge Brende (H) sier terroren er «uforståelig»? De forstår rett og slett ikke hva det handler om.

Kunnskapsløsheten, falskheten og uærligheten bidrar til å skape frykt. Du blir både bekymret, redd og rasende innimellom når du innser hvor komplett udugelig mange av våre politikere er.

Helge Lurås etterlyser politikere som ikke kommer med floskler og andre faktaresistente unnvikelser i forbindelse med terroren i Manchester. Hvor er genuine, ekte stemmer spør Lurås. De er i hvert fall fraværende i avisene.

Det gikk ikke mange dager før den grusomme terroren som rammet Manchester tapte nyhetsverdi. The Show Must Go On! Back to Trump. Hans «sjarmoffensiv» i Midtøsten, som en sverd-dansende Trump med kong Salman og hans prinser i Riyadh tar bare kaka.

Antiterror Donald i løvens-terror-hule sammen sunni-islamske-Wahabister hvis fremste misjon i livet er massekonsumsjon av vestlig luksus, diskriminering av fremmedarbeidere og kvinner i sitt eget land, samtidig som de eksportere den menneskefiendtlige puritanske ørkenreligionen til alle verdenshjørner via imamer og koranlærere utdannet i Medina.

Pytt pytt hva gjør vel det når du inngår en svært lukrativ våpenhandelsavtale til en verdi pålydende 930 milliarder kroner med bandittene i Saudi-Arabia.

Trump selger våpen til terrorstaten SA som eksporterer terror videre til Europa, så drar Trump til Brüssel og krever at NATO landene øker forsvarsbudsjettene for å bekjempe terror. Helt ko-ko!

Ifølge en rapport fra tyske sikkerhets­myndigheter er det nesten 7 millioner migranter ved Middel­havet som venter på å dra til Europa. Har vi grunn til å frykte fremtiden med alle våre udugelige og hyklerske ledere? Ubetinget JA!

23 000 personer er av sikkerhetsmyndighetene identifisert som ekstreme jihadister bosatt i Storbritannia og som er potensielle terrorister. 3 000 av disse vurderes å utgjøre en trussel og er under etterforskning eller følges med aktivt i 500 operasjoner igangsatt av politi og sikkerhetsmyndigheter. De 20 000 andre har tidligere vært registrert i etterforskinger og utgjør en såkalt «resterende risiko», i henhold til kategoriseringen. Alle kan ikke overvåkes.

De som ikke er britiske statsborgere må deporteres og resten interneres. Det høres ut som en god start, eller hva?