Aktuelt

Uhell under testing: Tre artikler trukket

Mange vil ha lagt merke til at tre av dagens publiserte saker (av hhv. Mikael Jalving, Hanan Bakir og Graeme Wood) er trukket. Dette er saker som ikke var ferdigstilt, uaktuelle og/eller hadde manglende klarering fra forfatter, og derfor ikke skulle publiseres. At de likevel ble det skyldtes et uhell under vedlikehold og testing av noen nye funksjoner på nettsiden vår. Vi beklager.

Tre av dagens publiserte saker – av hhv. Mikael Jalving, Hanan Bakir og Graeme Wood – er trukket. Dette er gamle saker som ikke var ferdigstilt, dobbeltpostinger/uaktuelle og/eller hadde manglende klarering fra forfatter, og derfor har ligget upublisert i arkivet.

Vi er imidlertid i ferd med å endre noe på utseendet og enkelte funksjoner på nettsiden, og under testing ble disse gamle sakene av en eller annen grunn publisert. Det skulle de altså ikke vært og derfor er de trukket.