Islam

Apartheid i Sverige en realitet

Det er skandaløst, men ikke overraskende. Småbarn som sendes til skolen i skolebuss, inndeles som om det var Sør-Afrika under apartheid. Små jenter – alle i hijab – dirigeres av voksne inn i bussen gjennom bakdøren, mens guttene dirigeres inn i hovedinngangen aller fremst. Og det sitter slik, kjønnsoppdelt, på vei til skolen i det som skulle være et fritt og åpent Folkehem der jenter og gutter, kvinner og menn, for noen år siden var sammen i det offentlige rommet. Islamiseringen av Sverige går fort.

Når man ser de levende bildene, tatt med skjult kamera av svenske TV4 og sendt på fjernsyn i går kl. 21, forstår man hva det multikulturelle tankesettet om at alle kulturer er like gode, har skapt av diskriminering. Det er rett og slett dypt fortvilende at jenter i Sverige behandles som annenrangs borgere. Og det er like dypt fortvilende at små gutter, i utgangspunktet helt uskyldige barnesinn,  læres opp til å bli herskere over det motsatte kjønn.

Med hjälp av dold kamera avslöjar programmet hur den muslimska friskolan Al Azharskolan tydligt delar upp sina förskole- och lågstadieelever på skolbussen, varje morgon och eftermiddag. Pojkar får sitta fram – och flickor längst bak.

Lederen av skolen, Hussein Ibrahim, avviser å snakke med journalistene.

– Jag har inte möjlighet tyvärr, säger han till TV4.

Rektoren truer TV4 med politiet. Intet mindre.

Alle de små jentene går inn bak i bussen, i hijab og lange skjørt utenpå buksen.

Det ligger i kortene at når kjønnssegregering av barn ned i førskolestadiet er normen ved denne skolen, ja, da kan du være ganske sikker på at hele shariapakken følger med på lasset, inkludert drap av «vantro», frafalne, de som har sex utenfor ekteskap – og du kan selv fylle ut listen. Man undres: Hva bringer fremtiden?

Fiaskoen

Jeg har vært på ordinære skoler i Pakistan gjennom årene. Blanding av kjønn er det normale. Man må typisk på koranskoler for å finne kjønnssegregering som dette vi nå ser fra Stockholm.

Å åpne for muslimske skoler i Norge, vil være nok en spiker i integrerings-kisten.

Statsminister Stefan Lövfen, er «selvsagt sjokkert». Ja, har han noe valg? «Dette er ikke Sverige», sier han.  Men har han tenkt gjennom hvorfor utviklingen er som den er? Antakelig har han gjort det i nyere tid, men som politiker er det jo alltids noe vanskelig å ta selvkritikk. Sverige åpnet for kulturell avvikling, og nå høster de fruktene. Hva har du tenkt å gjøre, Löfven?

Kalla Fakta i TV4 fortjener en blomsterhilsen fra de millioner av fortvilte innbyggere i Sverige over den multikulturelle kollaps. Mine kondolanser går til de stakkars barna. De hadde virkelig fortjent uendelig mye bedre.