Forskjellsbehandling og diskriminering

En skammens opptreden

Den «feministiske» regjeringen i Sverige regelrett spytter på de millioner av jenter og kvinner i Iran som lever under barbariske sharialover. I Teheran i helgen møtte de kvinnelige statsrådene det nedrige presteskapet iført slør og vide kåper. Det er knapt så man tror det, men det handler vel om økonomi. Mental og etisk korrupsjon, med andre ord. Så mye for at de samme skryter av å være «verdens første feministiske regjering».

Sverige stopper ikke i å overraske. I helgen møtte den såkalte «feministiske regjeringen» ayatollahene i Teheran, menn som har et rulleblad hva gjelder kvinneundertrykking og overgrep mot jenter og kvinner som er av en annen verden.

En «feministisk regjering»

Slik ser den «feministiske regjeringen» i Sverige ut når dens kvinnelige statsråder, anført av handelsminister Ann Linde, hilser på kjønnsfascisten president Rouhani. Dette er fra Teheran, lørdag 11. februar, formildet av Unwatch.org.

Litt av en cat walk

Respekt?

Slik ser det ut når handelsminister Ann Linde inngår avtaler med skrekkregimet i Iran

Slik presenterer den svenske regjeringen seg på den offisielle nettsiden til Regjeringen:

A Feminist Government

Sweden has the first feminist government in the world. This means that gender equality is central to the Government’s priorities – in decision-making and resource allocation. A feminist government ensures that a gender equality perspective is brought into policy-making on a broad front, both nationally and internationally. Women and men must have the same power to shape society and their own lives. This is a human right and a matter of democracy and justice.

Kanskje legge ut et bilde med slør på hodet også? Sånn for å tekke islamistiske krefter både i Sverige og internasjonalt.

La meg skyte inn: Jeg brukte helgen til å lese boken I skyggen av sharia, av den eminente advokaten og menneskrettighetsforkjemperen Mohammad Mostafaei. Bokanmeldelse kommer denne uken. Jeg skal kun si dette her: Da siste side var lest, var kjøkkenet tomt for tørkerull. Behandlingen av jenter og kvinner, ikke minst i Irans fengsler, er så nær sagt ufattelig at man blir ordløs.

Svikter totalt iranske feminister

Den iranske kvinneaktivisten Masih Alinejad, har på det sterkeste oppfordret europeiske kvinnelige politikere «å stå opp for sin verdighet» og ikke gi etter for krav om å bruke hijab under besøk i Iran. Facebook-siden hun etablerte, My Stealthy Freedom, har over en million følgere.

“They go to my country,” said Aliinejad recently in the European Parliament, “and they ignore millions of those women who send their photos to me and put themselves in danger to be heard. And [the European politicians] keep their smile, and wearing hijab, and saying this is a ‘cultural issue’—which is wrong.”

For de svenske politikerne betyr handel med Iran langt mer enn kvinners rettigheter. Vi andre snur oss bort i vemmelse. Vi retter blikket mot våre søstre i Iran og støtter uforbeholdent deres kamp for samme verdighet og frihet som vi selv nyter.