Aktuelt

IS bruker tre år gamle barn som bødler

I en ekstrem video publisert av Den islamske staten i Syria, ser vi barn ned i treårsalderen trenes opp til jihad og dreper fanger med skytevåpen. Litt eldre barn trenes opp til å skjære hodet av fanger med slakterkniv. Det er så grotesk at man mister munn og mæle og kun sitter igjen med et indre skrik. Dette blir neste generasjons profesjonelle jihadister.

Tittelen på videoen er «Han gjorde meg levende med blodet sitt».

Gutten på tre år går fremdeles likt et spedbarn.

Lenken er her, og jeg må advare kraftig mot innholdet. Psykisk uvel er vel bare forbokstaven på normale menneskers reaksjoner.

Grunnen til at den legges ut hos oss er enkel: Vi skal vite hva som foregår, ikke minst opp mot hva ettertiden kan bringe oss av en ondskap, en ondskap vel verden aldri har sett maken til. Barn født av norske statsborgere befinner seg hos IS. En påminnelse. En viktig sådan.