Redaksjonelt

Gledelig jul!

Et begivenhetsrikt år går mot slutten og vi i HRS ønsker våre støtter og lesere en riktig god jul og et godt nyttår!

Et begivenhetsrikt – på godt og vondt – år går mot slutten, og som våre støtter og lesere går vi i HRS inn i julefeiring med våre nære og kjære.

2016 har bydd på utfordringer, nyvinninger og store sjokk – i alle fall for hovedstrømsmediene – og som andre alternative medier har vi opplevd stor frem- og pågang i år.

Vi vil gjerne rette en stor takk til IT-mannen og moderatorene våre, som nå som før har gjort en kjempejobb. Vi er dypt takknemlige for den innsatsen dere legger ned.

En spesiell takk går også til våre eksterne skribenter, som bringer nye stemmer og perspektiver inn i samfunnsdebatten. Dere trengs og dere gjør en forskjell! Vi er særlig stolte av å ha medvirket til at årets nye organisasjoner som Secular Forum, Senter for sekulær integrering og Ex-muslims of Norway når et større publikum. Vi er glade for at dere ser på oss som en samarbeidspartner i arbeidet for vårt felles beste.

Den støtten vi både menneskelig og økonomisk mottar fra HRS-venner, lesere, kilder og tipsere er likeledes uvurdelig; jeg finner faktisk ikke ord som er tilstrekkelige for å uttrykke hvor mye dere betyr for oss i vårt daglige virke. Vi er fullt klar over at vi ikke kunne drive vår virksomhet uten dere og støtten dere på alle måter gir. Det gir håp for fremtiden og samfunnet vi lever i, men er også en fantastisk ting det er få forunt å oppleve rent personlig. Vi regner oss følgelig som heldige.

Så i år som i fjor gjenstår det bare å si et fattigslig takk til hver i sær for deres engasjement, støtte og oppmuntring. Vår fremgang skyldes dere og dere er alle i våre hjerter og tanker når vi nå går mot slutten av et år med mange arbeidsoppgaver og inn i et nytt med nye utfordringer.

Hjertelig tusen takk fra Hege, Rita og meg for året som gikk.

Vi ønsker dere alle en gledelig jul og et fredelig nytt år!

På vegne av redaksjonen,
Nina