Aktuelt

30 års debattform i sin ytterste konsekvens

Innvandringsliberale antirasister og Sylvi Listhaug-hatere tar debattskikken de har utvist de siste 30 år ut i sin ytterste konsekvens: ved å stå utenfor Listhaugs kontor å hyle. Lite nytt fra denne fronten, med andre ord.

En 5-pack med ørepropper koster 64,- NOK, og er å få kjøpt på Apotek1. NB: forfatteren har ikke fått hjelp av noe reklamebyrå til å skrive eller illustrere denne teksten.

En 5-pack med ørepropper koster 64,- NOK, og er å få kjøpt på Apotek1. NB: forfatteren har ikke fått hjelp av et reklamebyrå for å skrive eller illustrere denne teksten.

De har skreket seg hese over enhver avvikende mening de siste 30 år og slik avbrutt ethvert tilløp til debatt. Da utviklingen endelig innhentet dem, sto de igjen uten saklige argumenter for sitt syn og langt mindre evne til å fremføre noen.

I morgen tar de imidlertid debattskikken sin ut i sin ytterste konsekvens: voksne mennesker – etter sigende tusenvis – akter å møte opp utenfor deres hatobjekt Sylvi Listhaugs kontor for å hyle.

Over to tusen mennesker har sagt de er interessert, og flere hundre har trykket «deltar», på Facebook-arrangementet «Hylekor mot Sylvi Listhaug».

Arrangementet vil foregå foran Justisdepartementets kontorer i Oslo onsdag ettermiddag.

«La oss vise Sylvi Listhaug hvordan et hylekor faktisk høres ut? Ikke for å bli for primalskrikhippie, men det er sikkert et par av oss som har behov for å slippe løs litt av hvert i disse dager også…», skriver arrangørene.

Sjefshyler og arrangør Martin Bergersen vil forståelig nok ikke kommentere saken.

Men happy hyl, gutter og jenter – det kommer sikkert til å hjelpe.