Integrering og integreringspolitikk

Mangfoldsdyrkere i fritt trav

Ville du latt deg, stoppe, kontrollere eller arrestere av politibetjenter iført det islamistiske, kvinnefiendtlige plagget burka? Nei, ikke jeg heller. Politiet i West Midlands utenfor London åpner for at muslimske politibetjenter kan iføre seg burka når de patruljerer gatene i Storbritannia. Alt i det feirede mangfoldets navn, selvfølgelig. Mon det?

Islam tar stadig større plass i den europeiske hverdagen, godt hjulpet av den politiske, kulturelle og akademiske elitens nesegruse, elleville begeistring for såkalt mangfold. Mangfold for enhver pris, mangfold hinsides enhver fornuft.

Siste superoptikjempefantafenomenalistiske påfunn kommer følgelig fra Storbritannia, der man nærmest har innført ukritisk feiring av ethvert mangfold som statsreligion. Og hva kan vel være mer tolerant og mangfoldsfeirende enn å tillate burka på offentlige ansatte?

Politiet i Westmidlands, som ligger rett ved det innvandrertette Birmingham, har derfor åpnet for at muslimske politikvinner kan patruljere gatene iført burka, ettersom dette angivelig vil øke rekrutteringen:

Det sker som et forsøg på at fremme diversiteten inden for afdelingen, skriver flere engelske medier, heriblandt The Telegraph og Daily Mail.

Tiltaget sker for at højne andelen af mørke og muslimske ansatte i afdelingen, der i skrivende stund er på ni pct. Ambitionen er, at 30 pct. af de ansatte skal være enten af mørk eller muslimsk afstamning for at afspejle det omkringliggende samfund, hvor fordelingen er på samme niveau.

Avdelingen i West Midlands ser «ingen barrierer» forbundet med bruken av burka. Det kom ikke som noe sjokk, for hadde de det, så hadde neppe det artige forslaget sett dagens lys.

– Det er viktig for oss at vi avspeiler det samfunn som vi tjener, sier politisjef David Thompson.

En tydeligere proklamasjon av at de ondartede islamretningene salafisme og wahabisme har fått rotfeste og sprer seg i Storbritannia er det jammen vanskelig å tenke seg.

Vanlige muslimer ifører seg sjelden slike plagg, det er det bare islamister, salafister og wahabister som gjør. Og kvinnene i Afghanistan og Saudi Arabia da, men de har jo ikke noe valg – påbudt som de groteske plaggene er av deres sjarmerende, patriarkalske omgivelser. I Europa er dette frivillig, så de som drar på seg burka og niqab er stort sett islamistiske aktivister, som alle bekjenner seg til en særdeles menneskefiendtlig ideologi. Deres verdensanskuelse er så mangfoldig at den vil utrydde alle som ikke tenker som dem, ta livet av homofile, undertrykke kvinner med vold om nødvendig, amputere lemmer på forbrytere og piske og/eller torturere folk til døde for forhold som hører innunder privatlivets fred.

Dessuten er de for full kjønnssegregering, så disse kvinnene kan neppe pågripe menn. Det vil være usedelig, må vite! Ergo får vi vårt eget kvinnepoliti og det er jo helt topp i liberale demokratier med likestilling. Men ærlig talt; når selv de gufne salafistene i terrororganisasjonen Den islamske stat har tatt seg råd til å opprette et kvinnelig politikorps – tilfeldigvis iført nettopp burka; du snakker om sammentreff! – for å bokstavelig talt piske andre kvinner på plass, så skulle det vel bare mangle at vi ikke skulle ta oss råd til det her i Europa, så rike som vi er?

Å bekjenne seg til diverse ufjelge ideologier og religiøse retninger, samt å iføre seg utvendige tegn på samme, er som nevnt frivillig i Europa og derfor er West Midlands politis påstand om «rekruttering av muslimske kvinner» fullstendig absurd. Det er ingen «normale» muslimske kvinner som trekker i burka. De som gjør; de tilhører en retning innen islam som ikke anerkjenner menneskeskapte lover, så hvorfor i all verden skal de søke seg og få en jobb som innebærer å håndheve de samme lovene? Og hvorfor i all verden skal et samfunn som tror på menneskeskapte lover akseptere at det utnevnes politibetjenter til å håndheve lover de åpent forakter og attpåtil tillates å vise det overfor publikum – mens de håndhever?

Men selvfølgelig; som Tyskland har Storbritannia av og til problemer med selvutnevnt shariapoliti som lusker rundt i gatene i innvandrerdominerte strøk og trakasserer både muslimer og ikke-muslimer som ikke oppfører seg slik mørkemennene og -kvinnene synes at de skal. Så istedet for å iføre seg signalgule vester de har skaffet selv og skrevet «shariapoliti» på, kan de nå få reell politimyndighet. Bedre kan det jo ikke bli.

Og glem nå dette erkereaksjonære, ekskluderende våset om at alle borgere i en rettsstat har krav på å møte sine anklagere ansikt til ansikt og sånn; hva er vel denne ørlille, rettstatslige bagatellen mot alt det deilige, deilige mangfoldet vi får med burkapoliti?

Det spørs om ikke West Midlands politiledelse åpner for berettiget sivil ulydighet i samme slengen, for maskert politi som er åpenlyse tilhengere av planetens mest intolerante, voldelige og menneskefiendtlige ideologi er mer enn god nok grunn til å sette seg til motverge. Riktignok skal man aldri skal si aldri, men det er foreløpig vrient å se for seg et tilsvarende hodeløst forslag her på berget. Selv er jeg et fredelig og lovlydig dyr, men enhver burkakledd politibetjent – eller øvrige representanter for staten iført samme – som tror at hun skal inn på eiendommen min, bør helst ha forsikringene sine i orden. Det akter jeg nemlig ikke å finne meg i, hverken i dette livet eller det neste; det mangfoldet får de boltre seg i som føler for det. På den annen side får vi sannsynligvis enda mer mangfold på denne måten: flere utypiske lovbrytere og mer sivil ulydighet i alle former og varianter.

De som kommer med påfunn som dette sier nok mangfold, men som regel er det snakk om enfold, for man skal være bra korka og forblindet for ikke å se realiteten: der det blir mer bokstavtro islam, der blir det mindre av alt annet. Sett en kvinnelig burkastyrke på Karl Johan og sannsynligheten er stor for at du får tømt gaten for alle andre på kortere tid enn det tar å forklare en gjennomsnittlig mangfoldspusher hva islamisme, salafisme og wahabisme er for størrelser. Snart blir det bare disse og deres hjertegode trosfeller igjen i gatene og vips, så har vi fått vårt helt eget, lokale mini-Saudi Arabia i vår demokratiske midte. Og så helt gratis da, du!

Og tenk så stas det vil være for f.eks. en åpent homofil mann som småsjangler hjemover etter en tur på puben og så bli konfrontert med maskerte kvinnfolk hvis indre overbevisning og ytre kjennetegn tilsier at han burde hives ut fra et hustak eller begraves under store steiner? Det offisielle «Vennligst bli med oss» vil nok lyde riktig betryggende for delinkventen. Eller hva med en kvinne i korte skjørt på vei hjem etter mørkets frembrudd og som i følge burkabetjentenes trosforestillinger selv har skylden om hun blir voldtatt og følgelig burde piskes? Å anmelde seksuelle ovegrep eller voldtekt til disse kvinnene blir sikkert et rasende flott minne for livet. Eller hva med sofa-muslimske Ali og Aisha som har slått seg ned i Europa – for ikke å nevne andre minoritetspersoner fra Midtøsten, hvor utryddelsen og fordrivelsen av særlig kristne pågår for fullt –  fordi de måtte flykte fra nettopp islamister, salafister og wahabisters morderiske fremferd? Det vil selvsagt være en storartet og trygghetsskapende opplevelse å bli stoppet, tilsnakket eller arrestert av deres europeiske representanter.

Men såpass får de vel tåle. Bare vi kan få utvidet vårt fantastiske mangfold ved å inkludere ekskluderende islamister med burka i politistyrken, så er det jo ikke mer enn rett og rimelig å forvente at absolutt alle andre tilpasser seg.

Alt er en overgang, sa visst reven da han ble flådd.