Politikk (nyhetssøk)

Mon tro om det er noen hjemme i Høyre?

Bydelspolitiker for Høyre, Iftikhar Mahmood, deler klassiske konspirasjonsteorier på Facebook om jøder i anledning massakren i Nice. Er noen i Høyres partiledelse hjemme fremdeles, eller er alle på ferie?

Mens 84 mennesker ligger slaktet i Nice etter Mohamed Lahouaiej-Bouhlels terrorangrep, deler bydelspolitiker for Høyre, Iftikhar Mahmood, en artikkel som mer enn antyder at det i realiteten var jødene som sto bak massakren.

Iftikhar Mahmood er varamedlem i Søndre Nordstrand bydelsutvalg. Nettsiden Høyre-politikeren deler artikkelen fra er «The Ugly Truth», hvis formål er å spre klassisk antisemittiske myter og konspirasjonsteorier.

Men en vet jo aldri hva som kan komme ens velgere til gode, så kanskje er det bare en fordel for bydelens innbyggere at Høyres representant holder seg oppdatert med følgende, oppbyggelige lektyre?

– Ja, hva hadde egentlig en mann gift med et Knesset-medlem i Frankrikes nest største turistattraksjon med kamera å gjøre…? Jeg bare spør?!

Theuglytruth1

– Du kan ikke bare ikke vinne mot jødene. Nå har de ordnet med Brexit og opprettet en ny, rasistisk overvåkningsstat i Storbritannia.

TUT2

– Massakren i Nice er naturligvis en «falsk flagg operasjon» og dette beviser det: som ved 911 visste selvsagt jødene hva som skulle skje og gikk derfor ikke på jobb den dagen.

TUT3

– Holocaust-fornektelse hører med. Ypperlig tidtrøyte for en hardt arbeidende representant for partiet Høyre.

TUT5

– De seksuelle gruppeovergrepene på festivaler i Sverige? Bare følg sporet og du vil selvsagt finne jøder:

TUT6

– Og hvem står egentlig bak terrororganisasjonen Den islamske staten (IS)? Svaret er ikke overraskende:

TUT7

Her ser vi visst The Ugly Truth i all sin prakt – og det er ikke bare nettsiden.