Aktuelt

Je Suis Jalving

Mikael Jalving bemanner programposten Je Suis Jalving på Radio24syv frem til 5. august.

Mikael Jalving kan nå høres i programposten Je Suis Jalving på Radio24syv, hvor han inviterer interessante gjester med sine meningers mot. Flere av dem vil være kjente for Rights.nos lesere. Radiokanalen beskriver programmet slik:

Mørke skyer trækker ind over Aftenlandet i disse år: Finanskrisen, flygtninge – og migrantstrømmen (og dertilhørende kultursammenstød mellem de indfødte europæiske befolkninger og de nyankomne) samt jihadistisk terror er blot nogle af de onder som piner Europa. Der er dage hvor man tænker at det hele er på vej til Helvede i en håndtaske, og en debattør som i hvert fald tænker sådan, og længe har set på Europa gennem de allermørkeste briller, er historikeren og forfatteren Mikael Jalving.

På sin blog hos Jyllands-Posten har han endda skrevet om hvilke lande han vil søge tilflugt i, når den store raptus kommer. Denne sommer er der tegn i sol, stjerner og måne på, at det hele virkelig går mod syd; englænderne har netop besluttet at vende EU ryggen, en beslutning der kommer til at blive definerende for det europæiske samarbejdes fremtid. Hertil ventes et nyt kæmpemæssigt ryk ind af flygtninge og migranter fra Libyen til Italien, og hvis Europa samtidig rammes af terror nærmer vi os for alvor en kritisk masse. Der vil således være rigtig, rigtig meget at tale om, og det er netop hvad Radio24syv sætter Mikael Jalving til at gøre.

Programmet sendes hver dag fra klokken 10:05 og 11:00 frem til 5. august.