Aktuelt

Er det rart det går den veien høna sparker?

Det er ikke rart ting går galt når en lese- og skrivekyndig befolkning skal holdes informert av statsansatte journalister med fullstendig manglende realitetsorientering.

Etter flere store, særdeles blodige terrorangrep i Europa på usedvanlig kort tid, skulle man forsverge at det var mulig, men dette klarer altså en statlig ansatt journalist i Bayerns offisielle radiokanal å lire av seg i anledning skytingen i München:

‘I thought terror would not come to Munich’

When the attack on the train happened everybody was shocked, of course, but we thought, well, that was just one person. To be honest I thought terror would not come to Munich. Now terror has struck our beautiful city… Oktoberfest will be held soon and that is, of course, a target for terrorists – we are all feeling very, very bad right now.

– Jeanette Winter
Journalist at Bavaria Public Radio, speaking to BBC World News.