Æresdrap og æresrelatert vold

Bruksanvisning for kvinnehatere

Du er mann, men får ikke respekten du fortjener? Vil du ta full kontroll over samfunn og kvinner? Hvordan kan du innføre et macho-samfunn hvor kvinnehat er «normalt»? Med denne 10-trinns metoden er det mulig - og best av alt: Samfunnet går med på det nesten helt frivillig. Alt du trenger er mange meningsfeller og tålmodighet. Det tar litt tid å ødelegge et likestilt samfunn, men hvis du følger disse punktene en etter en, vil du til slutt sitte med makta, mens kvinnene sitter der de fortjener. På bånn. Lykke til.

1:  Vær mange og sinte. 

Det nytter ikke med en liten klikk, for da ender dere bare med å bli arrestert. Latterliggjort og tilsidesatt. Dere må være såpass mange at dere utgjør en maktfaktor i samfunnet, gjerne med en historie for raseri, sinne og voldsbruk. Nordmenn er redde for sinte menn og store fakter. Vi forstår ikke sånt, og trekker oss heller vekk når vi møter det. På den måten kan man ta mye mer plass i samfunnet enn antallet egentlig tilsier. Jo mer sint, forulempet og krenket dere fremstår, desto flere virker det som dere er. Det gir makt og store muligheter.

2: Du må være offeret – uansett.

Hvis du f.eks. banker kona, er alltid forsvaret at «du har krigstraumer, har traumer fra barndommen, traumer fra rasisme, ble provosert, eller at livet ditt er et helvete på grunn av xxxxx.  (Fyll inn f.eks. foreldre, naboen, høyreekstreme, rasister, staten, NAV, alkohol, narkotika, psykiske problemer, sykdom eller annet)

At dette er blank løgn, spiller ingen rolle. Venstresiden kommer til å tro deg, fordi de VIL tro deg. Mennesker med traumer gjør deg til det ypperste menneskeheten har å by på, for da kan man synes synd på deg, og defor være et bedre menneske enn andre. Og jo drøyere du oppfører deg, desto større mediaoppslag, og desto flere kjendisadvokater vil stille seg i kø for å forsvare deg.

3: Allier deg med ateister, feminister og politikere.

Mange tror at feminister hater menn som hater kvinner. Menn som undertrykker kvinner, og presser kvinner til å bruke ærbare plagg, vekker vel avsky hos kvinnebevegelsen? Neida. Det er omvendt. (Nei, jeg tuller ikke)  Men NB: Forutsetningen er at du kan henvise til en kultur hvor kvinner er kveg. Kultur trumfer nemlig kvinners beste, samt enhver fornuft, særlig hvis det er kultur fra utlandet. Da er det nemlig «eksotisk». Gjennom kulturforskjeller kan du også opprette macho-kultursentre, og invitere politikere og presse, så alle kan se de gode tingene du gjør. Sørg for at alt virker fredelig, fritt og godt. Eliten elsker å bli sett sammen med fremmede kulturer for å virke «inkluderende», så de vil tilgi det meste, og gjøre alt for å inkludere deg. Utnytt disse nyttige idiotene for alt det er verd. Jo høyere opp i det politiske hierarkiet som blir dine venner, desto mer makt får du, og dermed er du klar for trinn 4.

4: Gjør religionen/kulturen din til en hudfarge/rase/etnistitet. 

Dette kan virke som en sinnsvakt ulogisk regel, men den er avgjørende for å lykkes med å innføre kvinnehatet: Vesten er nemlig ikke logisk. Vesten er styrt av anti-intellektuelle som har kortsluttet hele samfunnet, og ingen regler for logikk gjelder lenger. Derfor:

Du må hevde at du er født med din macho-religion/kultur, og derfor ikke har noe valg. Du kan ikke annet – stakkars deg. (Se pkt. 2). Macho-kultur er en uløselig del av ditt DNA, og derfor er enhver kritiker av din religion/kultur en rasist, mens du er offeret og «den nye jøden». (Neinei, ingen innvendinger. Det kommer til å virke. Jeg lover.)

Her er det også viktig å hevde at du har GUD på din side. Pussig nok er han også mann, og han vil at du skal herske, og kvinner skal følge. Ikke vær redd for å henvise til guden din. Riktignok er vestlige samfunn sekulære, men nå har flerkultur-tilhengerne og pressen erklært vanlig tverrpolitisk ateisme for å være «høyreekstremisme». De jobber for deg! Kjør på med prester, hellige bøker, templer og bønn, og bli svært krenket og sint hvis noen har innvendinger. (Se pkt. 1). Da er du et offer som ber om hjelp fra dine venner. (Se pkt.3). Slå ut med hendene og appeller til de nyttige idiotene. De vil støtte deg uansett hva du gjør – helt til det er for seint å stoppe deg og gutta dine. (Se pkt. 9 lenger ned)

5:  Snu opp ned på alt. 

Vi lever i en tid da alle har glemt sovjettiden og Orwells 1984, og derfor kan alt snus til din fordel. Når du tvinger dine egne kvinner til å gå med «ærbare plagg», kan du også lære dem at det er «frivillig». At frivilligheten ligger i at de blir æreskjelt hvis de nekter å bruke det, er likegyldig. Frivillig er frivillig! De nyttige idiotene (se pkt 3) vil godta dette uten innvendinger.

Press også mødre til å iføre jentebarn «ærbare plagg». Jo flere av kvinnene i macho-miljøet ditt som bruker det, desto mer normalt blir det, og jo mer normalt det blir, desto vanskeligere blir det for andre kvinner å si nei. MERK: Det er for tidlig i prosessen å steine de som nekter. (Se pkt. 10 lenger ned) men «selvmord» fra verandaer er innafor.

Husk: Pressen og media vil gi all oppmerksomhet til kvinner som stolt står frem å sier «ærbare plagg er frihet» og hevder «Jeg er moderat». De nyttige idiotene vil aldri intervjue den tause majoriteten som føler seg presset og diskriminert. Føkk dem liksom. (Se pkt 4)

Gratulerer: Nå er du halvveis med å innføre macho-kulturen! Stå på!

6: Gå til verbalt angrep på kvinner: Gjør ordet «hore» legitimt. 

Det er lett å kontrollere egne kvinner og kvinnene innenfor din egen ukultur. Mye vanskeligere er det å få andre kvinner til å underkaste seg. Men fortvil ikke: Du har jo gjort kvinnehat til ditt DNA, gjort kvinnehatende plagg normalt, og fått både feminister, media, venstresiden og nyttige idioter på din side. Seieren er i sikte!

Under hele denne prosessen har du kalt kvinner som ikke følger ditt diktat for «horer». (Du kan ikke noe for det, for det er din kultur og DNA). Det har nå blitt så vanlig, at det er det mest brukte skjellsordet i skolegårdene blant alle kulturer. Ditt kvinnehat smitter:  Seksuell trakassering har blitt så normalt og OK overfor alle jenter, at de knapt reagerer på det selv. Og jammen begynner de ikke å tilpasse sin seksuelle adferd, så de skal slippe å bli kalt hore. Selv jenter som hater deg og din kultur, begynner å bli mer dydige og lydige. Dette er bra, men hvorfor stoppe der?

7: Gå til fysisk angrep på ulydige kvinner: Jakt på dem! 

Hva skal du gjøre med modige kvinner som ikke bøyer seg? Skrem dem! (Se pkt 1) Trakasser kvinner som går alene. Stå i klynge med gutta, og løft skjørtet i de de går forbi og le høyt. Lag kysselyder. Sperr veien for dem og si «jeg elsker deg og vil ligge med deg.  Allier deg med kamerater, finn offentlige steder med trengsel, som T-banen, konserter eller køer og beføl dem, løft skjørtet, stikk fingre i kroppsåpninger, skjende dem på det verste. Er dere mange nok, så gå for voldtekt hvis politi ikke er i nærheten. Ingen vil tørre å stoppe dere. (Se sinne pkt. 1, og nyttige idioter pkt. 4) Media vil hysje det ned, og politiet vil henlegge saken etter bevisets stilling – for det er jo umulig å vite hvem i gjengen din som gjorde voldtekten. Og skulle du/dere blir tiltalt, vil kjendisadvoktater (se pkt 2) få dere ut av fengsel.

Gi gjerne intervjuer til pressen i ettertid hvor du hevder at du er et offer, din kultur/religion er fredelig og har mer respekt for kvinner enn Vesten, og ingen må stigmatiseres. Alle kommer til å nikke. Med slike angrep oppnår du kanskje det viktigste:  Trassige kvinner vil begynne å holde seg hjemme, gå med lange skjørt og tights under, slutte å sminke seg, og generelt bli mer forsiktige og redde «for sikkerhets skyld».

Men vil ikke kvinner da fremstå offeret? Svaret er nei. Debatten vil heller dreie som om kvinner i korte skjørt «ber om det», og politikere vil be kvinner «vise mer hensyn i vår flerkulturelle virkelighet». (Se pkt. 2, 4 & 5). Stå på! Ikke langt igjen nå.

8:  Tilby en løsning!

Nå som samfunnet faller fra hverandre, og kvinner løper for livet, er du nær målet. Alle dine egne kvinner og småjenter kler seg ærbart, og de trassige kvinnene har gitt opp, og begynt å tilpasse seg din kultur. Og best av alt: Nå går antall angrep på kvinner ned!  Flere kvinner oppfører seg som de skal, og færre anmelder overgrep, (fordi det ikke nytter) noe som beviser at din religion/kultur er overlegen og best for kvinner. Derfor kan du og miljøet ditt anbefale at alle nå følger din religion/kultur, som åpenbart er best for kvinner, og sørger for at de er trygge. Bare kvinner kler på seg og oppfører seg ærbart, så går alt så mye bedre. Resultatene viser jo at dette er riktig.

Skulle det fortsatt være noe opposisjon, er det åpent for å bruke syre eller kniv. Det har jo blitt så normalt. Selv dialogpolitiet vil tenke «hun ba om det», for det var tross alt hun som provoserte deg, og du kan jo ikke noe for det. Du er offeret og har det fryktelig etter drapet. Fengselsstraffen vil bli kort, og støtten vil bli massiv både fra dine venner og det offentlige. Nå er drap på kvinner normalt. De drysser fra balkonger og dør på motorveien. De begår «selvmord» og forsvinner. Det gjør ingenting at noen overlever eksplosjonen i parafinovnen, eller syreangrepet: De blir nyttige propagandaplakater mot andre kvinner: Sånn går det med kvinner som ikke holder seg på matta.

All opposisjon vil forsvinne.

9: Dressér kvinnene til å hate kvinner for deg. 

Dette er siste punkt i prosessen. Gratulerer med vel utført arbeid. Du har nå innført en kultur hvor alle jenter fra barnsben av vet at de er husdyr, hvor de er fratatt all fremtid, frihet, håp og egenverd, og de psykiske problemene dette skaper vil gjøre dem til andre kvinners verste fiende. Hvordan?

Si hallo til stockholmsyndromet! Dette merkelige psykologiske fenomenet hvor ofrene får sympati for voldsmenn, og sørger for at traumatiserte kvinner holder andre kvinner på matta. De vil angi, kontrollere og straffe ulydige kvinner for deg. Og siden kvinner ikke kan nekte deg sex, kan du gjøre dem gravide ofte nok til at de praksis blir immobile. Utslitt, ødelagt og slaver av husholdningen, som selv lærer alle døtrene dine riktig oppførsel for kvinner.

Voila! Your work is done! Nå gjenstår å sitte i skyggen med gutta og røyke, få maten servert, pusse maskingeværet, tilbe manneguden, surfe nettporno, og drømme om å få deg enda en kone. Gjerne en på 9 år, så kan du heller selge hun du er ferdig med. Hvem kan nekte deg det? Du vil jo bare de beste for kvinner! Gi dem trygghet! Jammen er du god.

10: Oppretthold mannesamfunnet!

Nå som du har innført et ekte macho-samfunn, er den vanskelige jobben gjort. Menn sitter med all makt, men: Det finnes alltid dissidenter, kritikere og rebeller som skal ødelegge idyllen. Så hva gjør du for å opprettholde makta?

Kritikere fra utsiden kan du la venstresiden og feministene ta seg av.  De er alltid klare til å løpe ditt ærend og sable dem ned med rasist-brennjernet. (Husk: Du er tross alt offeret her, og det skjønner de fleste på ditt parti. Se punkt 1,2,3,4,5,6,7,8 og 9)

I tillegg vil det alltid dukke opp ulydige kvinner i samfunnet ditt, men husk: De blir aldri mange, og du har tross alt den vestlige opinionen på din side. Men likevel er det lurt å gjøre et eksempel ut av noen: Hvis du fortsetter sporadisk å banke, piske, gruppevoldta, steine noen utvalgte kvinner av og til, så lærer alle kvinner å ikke opponere, og alt er idyll. Kvinner er trygge i din kultur. Det vil alle respektere.

Kvinnene du må drepe til skrekk og advarsel, går riktignok i ærbare plagg myke sko og gjør ALT for å følge reglene dine. Men dette handler ikke om å følge regler. Det blir aldri bra nok. Det handler om å vise hvem som har makta, så ikke feminisme og opprør sprer seg på kjøkkenet og i haremet. Og siden kvinne-gislene dine er så dumme at de ikke skjønner såpass, er det bra du tar vare på dem. Du er en sann beskytter av kvinner.

Lykke til! 

Denne metoden for å innføre macho-kultur er vanntett, og virker over hele verden.

Det er bare så sette i gang, og aldri gi seg.

Du kan klare det! Gud vil det!