Redaksjonell (nyhetssøk)

Ny nettside i anmarsj

Det blir ingen produksjon på Rights.no torsdag 16. juni og nettsiden vil sannsynligvis være nede hele dagen. Dette skyldes at den nye nettsiden vår endelig er ferdigstilt og gammel database skal nå overføres til ny.

Det blir ingen produksjon på Rights.no torsdag 16. juni og nettsiden vil sannsynligvis være nede hele dagen. Dette skyldes at den nye nettsiden vår endelig er ferdigstilt og gammel database skal nå overføres til ny. Det er mye teknisk som må gjøres før den nye nettsiden er klar til å gå offentlig, men dette arbeidet starter nå og vil forhåpentligvis gå så raskt og smertefritt som mulig.

Vi beklager eventuelle ubeleiligheter dette medfører for våre lesere, men håper likevel på deres tålmodighet under omleggingen til en mer oversiktelig, brukervennlig og moderne nettside.

Oppdatering bare så vi ikke blir konfrontert med skuffede lesere på fredag: det vi gjør i morgen er en såkalt «intern lansering» hvor vi implementerer selve arbeidsverktøyet, slik at vi får testet ut at alt fungerer og foretatt eventuelle rettinger. Selve nettsiden vil sannsynligvis ikke gå på luften før i slutten av neste uke.