Aktuelt

Nettsidevarsel

Det blir produksjon som vanlig frem til klokken 17:00 i dag, men etter det tar vi nåværende nettside ned og er forhåpentligvis på igjen med ny i løpet av kvelden.

Det blir produksjon som vanlig frem til klokken 17:00 i dag, men etter det tar vi den gamle nettsiden ned og kommer sannsynligvis på igjen med den nye på kveldingen.

Vi fortsetter med Disqus som kommentarsystem, så bytte av nettside vil ikke berøre kommentarfeltet utover at de som deltar der må orientere seg på ny side.

Da det blir mange nye funksjoner å forholde seg til for oss også, vil de nærmeste dagene gå med til å gjøre oss kjent med nettsiden og tilpasse oss de nye funksjonene mens vi skriver saker som vanlig. Det kan derfor hende at det blir litt mindre og/eller tregere produksjon enn normalt, men forhåpentligvis vil det gå så smertefritt som mulig.

Forandring fryder som kjent ikke – med mindre det er snakk om egen feriereise, naturligvis – så erfaringsmessig reagerer mange med misnøye på store endringer av ting de forholder seg til på daglig basis. Den nettsiden vi har er imidlertid utdatert og fyller ikke lenger behovet, så en omfattende omlegging er rett og slett påkrevet. Med gjensidig tålmodighet i innkjøringsperioden skal det nok gå seg til alt sammen.

Logo2