Anbefalt litteratur

Lily Bandehy om Adonis` «Vold og Islam»

Forfatter, samfunnsdebattant og mangeårig medarbeider i HRS, Lily Bandehy, har opprettet en ny blogg hvor hun daglig deler korte innlegg og betraktninger fra Adonis kritikerroste bok "Vold og Islam".

Forfatter, samfunnsdebattant og mangeårig medarbeider i HRS, Lily Bandehy, har opprettet en ny blogg hvor hun daglig deler korte innlegg og betraktninger fra Adonis kritikerroste bok «Vold og Islam». Adonis er pseudonymet til den syriske forfatteren Ali Ahmad Said Ashbar, som av mange er regnet for den arabiske verdens største poet. I februar fikk han den tyske fredsprisen Erich Maria Remarque-prisen, i 2011 fikk han Frankfurts Goethe-pris for sitt forfatterskap og i år er han aktuell som kandidat til Nobels litteraturpris.

Jeg har mye å fortelle for mine lesere, min to ting er vanskelig for meg. Etter jeg kom til Norge har jeg blitt ordblind, fordi i 38 år hadde jeg lærte å lese og skrive fra høyre til venstre, men i Norge vi leser og skriver fra venstre til høyre. Det andre at jeg har små feil i grammatikken og ofte trenger korrektur. Mange sier til meg at det er viktig for en blogger å skrive perfekt, Jeg kan ikke skrive perfekt men ønsker å dele min erfaring med dere. Håper dere forstår meg og gir meg til tilbake meldinger.

Lily

Lilys betraktninger kan følges her.

9788256018949_product_fullAdonis bok «Vold og Islam» er oversatt til norsk og kan blant annet kjøpes her.

ISBN: 9788256018949
Forlag: Solum
Trykkeår: 2016
Utgitt: 2016
Utgave: 1
Sider: 191
Vekt: 332 gr
Alder: Voksen
Pris: 262,- kroner.