Eksterne skribenter

Per Fugelli har rett: Fremmedfrykt er samfunnsfiende nr.1

30. april 2016 har flerkulturens blinde sjefsideolog Per Fugelli en kronikk i VG med tittel «1. mai mot terror». Her skriver han, sitat: «Hva er samfunnsfiende nr. 1 i Norge nå – som trenger verdigrunnlaget til 1. mai og arbeiderbevegelsen? Jeg er ikke i tvil: Fremmedfrykten som er i ferd…

30. april 2016 har flerkulturens blinde sjefsideolog Per Fugelli en kronikk i VG med tittel «1. mai mot terror». Her skriver han, sitat: «Hva er samfunnsfiende nr. 1 i Norge nå – som trenger verdigrunnlaget til 1. mai og arbeiderbevegelsen? Jeg er ikke i tvil: Fremmedfrykten som er i ferd med å utvikle seg til fremmedfiendtlighet – som igjen vil øke faren for radikalisering og terror.»

Jeg er 100 % enig: Det som ødelegger Europa, og truer med å rive land etter land i filler, er muslimers notoriske frykt for det fremmede.

Mange muslimer er livredde alt som er fremmed:

De frykter jøder, homofile, vantro, ateister, demokrati, likestilling, ytringsfrihet, sekularitet, kvinner med flagrende hår, og ALT annet som er totalt fremmed for mennesker som er indoktrinert på overtro fra oldtiden. De frykter gud. De frykter djevelen. De frykter dommedag. De frykter for at barna deres skal bli for «vestlige», og frykter at døtrene deres skal ha sex, og frykter at det vil ødelegge deres egen ære. (What?!) Og de frykter folk som sier sannheter om «profeten» deres, for det kan ødelegge livsløgnen og den innbilte vennen i himmelen. Det er utålelig.

Denne grunnleggende frykten for det vestlige, gjør at muslimer over hele Europa nekter å integrere seg, og heller danner lukkede muslimske enklaver og paralellsamfunn fra Italia til Norge. Og vil har sett hva muslimske ekstremister er i stand til å gjøre for å stoppe alt det fremmede som truer dem og overtroen deres.

Så ja Fugelli: Fremmedfrykt er det store problemet.

Grensekaos i Europa

Grensekaos i Europa

Men ikke fremmedfrykt hos europeere, som har stått med åpne armer og vidåpne lommebøker og naivt trodd at unge, mannlige muslimer som strømmer til fra dysfunksjonelle, religiøse land, også er «flerkulturelle», og kommer for å skape «Det Nye Vi» som Fugelli aldri får nok av. (Ennå…) Men det vil ikke muslimer: De vil ha mer islam.

Og nyttige idioter som Per Fugelli har gått i bresjen for at de skal slippe unna med det. Han tror fremmedfrykten sitter hos europeere. Han tar feil.

Islam er ikke «fremmed» lenger.

Europa begynner å bli opplyst, og nå forstår stadig flere europeere altfor godt hva islam er: I tillegg til å være en religion, en nådeløs totalitær politisk ideologi, skapt av en krigsherre.

Europeere fryktet ikke islam og muslimer da det faktisk var fremmed. Først når man forsto hva islam egentlig er, brøt frykten frem. Men dette er ikke fremmedfrykt Per Fugelli. Dette er en høyst betimelig og godt begrunnet frykt for en ideologi som er genuint farlig for frihet og fred, og beviselig ødeleggende for land etter land.

Det er bare en ting vi frykter mer enn islam: Eliten og media som nekter å innse problemet, samt nyttige idioter som heller vil legge skylda for problemene islam skaper, over på seg selv og sine egne. Av frykt for å måtte innrømme at de har tatt feil hele tiden.