Redaksjonelt

Red.: Sporadiske oppdateringer

Det blir sporadisk produksjon og oppdatering på rights.no de nærmeste dagene, da redaksjonen dessverre er opptatt på flere hold. Oppgavene våre hoper seg rett og slett opp innimellom. Hege er som kjent høyt og lavt og overalt i forbindelse med boken «Islam – Den 11. landeplage», mens Rita og…

Det blir sporadisk produksjon og oppdatering på rights.no de nærmeste dagene, da redaksjonen dessverre er opptatt på flere hold. Oppgavene våre hoper seg rett og slett opp innimellom. vector-of-a-cartoon-busy-businesswoman-juggling-office-items-on-a-unicycle-by-ron-leishman-26933

Hege er som kjent høyt og lavt og overalt i forbindelse med boken «Islam – Den 11. landeplage», mens Rita og undertegnede er i hektisk møtevirksomhet i forbindelse med daglig drift, fremdriftsplaner og sluttføring av arbeidet med den nye nettsiden.

Vi er snart tilbake i vanlig flyt, men i mellomtiden håper vi på lesernes forståelse og tålmodighet.