Kurt Westergaard: Utsolgt

Det tok 2 timer og 45 minutter. 100 trykk i gave fra Kurt Westergaard er utsolgt. Helt formidabelt! Westergaard ønsker å støtte arbeidet vårt både moralsk og økonomisk. Derfor sørget han og galleristen hans, Erik W. Guldager, for et opptrykk av 100 tegninger av Free Speech med HRS sin logo.

Det tok 2 timer og 45 minutter. 100 trykk i gave fra Kurt Westergaard er utsolgt. Helt formidabelt!

Westergaard ønsker å støtte arbeidet vårt både moralsk og økonomisk. Derfor sørget han og galleristen hans, Erik W. Guldager, for et opptrykk av 100 tegninger av Free Speech med HRS sin logo.

Free Speech med HRS-logo

Free Speech med HRS-logo

Trykkene forsvant som dugg for solen. Mange fortsetter å etterspørre dem nå, og til stive priser. Det er utrolig hyggelig, men det er altså tomt. En del klager på at 450 kroner var for billig. Det er mulig at det var det, men dette var et anslag fra Westergaard og Guldager som vi lydig fulgte.

En stor takk for støtte og entusiasme!