Anbefalt litteratur

Hvor er boken?

Det har vært tilnærmet krisestemning i en uke nå fordi boken min, Islam. Den 11. landeplage, har vært utsolgt i butikkene, og de to bestilte opplagene (4. og 5.) har blitt forsinket til landet. Nå har vi endelig fått beskjed om at de til sammen 8 000 bøkene ankommer Norge i…

Det har vært tilnærmet krisestemning i en uke nå fordi boken min, Islam. Den 11. landeplage, har vært utsolgt i butikkene, og de to bestilte opplagene (4. og 5.) har blitt forsinket til landet. Nå har vi endelig fått beskjed om at de til sammen 8 000 bøkene ankommer Norge i kveld. Problemet nå er at på Forlagssentralen ligger det bestillinger på til sammen 8 200 bøker. Derfor har vi i dag bestilt 1 000 såkalte mykbinds-eksemplar. De er tilgjengelige allerede på fredag.

Hege_24000_facebook

Alle dere som nå venter på tilsendte bøker i Norgespakker, prioriteres av meg personlig i morgen. Jeg er klar over at den garanterte fristen til Posten på å få Norgespakke levert før jul går ut i dag. Hvis alt nå går etter planen, sendes pakkene i morgen ettermiddag innen klokken fem. Da kan vi ikke gjøre annet enn å krysse fingrene for at dere får bøker til jul. Jeg kan kun beklage forsinkelsen fra trykkeriet i Riga. Dette har vært utenfor min kontroll.