Hadia Tajik og Hege i debatt i Aftenposten

Aftenposten har samlet Hadia Tajik og Hege Storhaug til et dobbeltintervju i TV programmet Stanghelle & Eilertsen: 2 mot 1. Faksimile: Aftenposten. «Tajik, som tok initiativ til intervjuet der de to møtes for første gang – både ansikt til ansikt og i en TV-debatt, bruker følgende…

Aftenposten har samlet Hadia Tajik og Hege Storhaug til et dobbeltintervju i TV programmet Stanghelle & Eilertsen: 2 mot 1.

Faksimile: Aftenposten.

Faksimile: Aftenposten.

«Tajik, som tok initiativ til intervjuet der de to møtes for første gang – både ansikt til ansikt og i en TV-debatt, bruker følgende ord for å begrunne hvorfor hun ville møte Storhaug:

– Det ville jeg, fordi hun er en tydelig stemme i debatten om integrering. Det er bra, selv om jeg er uenig i mye av det hun sier. Samtidig målbærer hun en dyp frykt for fremtiden som mange nok kjenner seg igjen i. Summen av alt dette gjør at jeg hadde lyst til å møte henne, sier Tajik, som tidligere i år ble utfordret til å opplyse om ektefellen, Høyre-politiker Stefan Heggelund, hadde konvertert til islam via et blogginnlegg i Human Rights Service.»

Se Aftenpostens program her.