Gledelig jul!

Et hektisk, men givende år går mot slutten og vi i HRS går inn for landing med ferdigstillelse av forefallende oppgaver kombinert med julefeiring. 2015 har bydd på stor oppmerksomhet rundt HRS` hjertesaker og HRS selv på både godt og vondt, ikke minst på grunn av Jeanettes åpne brev til…

JulEt hektisk, men givende år går mot slutten og vi i HRS går inn for landing med ferdigstillelse av forefallende oppgaver kombinert med julefeiring.

2015 har bydd på stor oppmerksomhet rundt HRS` hjertesaker og HRS selv på både godt og vondt, ikke minst på grunn av Jeanettes åpne brev til Hadia Tajik, samt sistnevntes glitrende svar på vårparten, og senest Heges boksuksess og nominasjon til Årets Navn i VG. Sosiolog Kjetil Rolness`modige og saklige forsvar av HRS og Hege har også vakt nasjonal oppsikt.

Den danske tegneren Kurt Westergaards og gallerist Erik W. Guldagers unike støtte og gave til HRS kom som en gledelig overraskelse på tampen av året som gikk,  og vi er svært ydmyke og takknemlige for deres generøsitet.

I tillegg er vi glade for å ha fått tilskudd av flere gode eksterne gjesteskribenter, en utrettelig IT-mann og ditto moderator. Dere gir leserne nye perspektiver og gjør jobben vår mye enklere.

Som normalt har det vært mye kritikk og kjeft å få, men den støtten vi har mottatt fra HRS-venner og lesere – som har økt betydelig det siste året – har vært aldeles overveldende. Korte og lange e-poster med oppmuntringer fra publikum tikker daglig inn og gjør hverdagen lysere. Vi vil også takke alle som har tilmeldt seg med økonomisk støtte og alle som tar seg bryet med å tipse om viktige saker. Vi kunne vanskelig drive vår virksomhet uten dere og er dypt takknemlige for støtten dere gir.

Antallet økonomiske bidragsytere har for øvrig økt så kraftig i løpet av året at Rita har fått en formidabel jobb med registrering og tilbakemeldinger i fanget. De som fortsatt venter på tilbakemelding vil få den innen kort tid. På grunn av den økte aktiviteten har vi fått det luksusproblemet det er at vi har måttet begynne arbeidet med omlegging av registreringssystemet og håper at det vil være på plass i begynnelsen av 2016. Etter mye plunder med leverandør av ny nettside er også det arbeidet kommet igang igjen, så vi satser på at vi ikke kommer så altfor langt inne i 2016 før vårt nye ansikt utad er oppe og går.

Da gjenstår det bare å takke hver i sær for deres engasjement, støtte – både personlig og økonomisk – og oppmuntring. Vi er hvor vi er på grunn av dere og dere er alle i våre hjerter og tanker når vi går mot slutten av et år med mange arbeidsoppgaver og inn i et nytt med nye utfordringer.

At det har skjeddd mye spennende i HRS siste året vil kanskje også 2016 bære preg av. Vi må bare først få på plass noen vesentlige moment, men vi tror vi kan si at HRS vil overraske til neste år.

Hjertelig tusen takk fra oss i HRS for året som gikk.

Vi ønsker dere alle en gledelig jul og et godt nytt år!

På vegne av redaksjonen,
Nina Hjerpset-Østlie