Anbefalt litteratur

Islam. Den 11. landeplage: Det er knapt til å tro!

Først av alt: Beklager til alle at jeg er noe fraværende for tiden. Pågangen fra publikum, pluss også flere og flere oppdrag knyttet til min nye bok, er så intens at jeg ikke klarer å følge opp alt. I dag fikk jeg beskjed fra forlaget at 3. opplag ankommer i…

Først av alt: Beklager til alle at jeg er noe fraværende for tiden. Pågangen fra publikum, pluss også flere og flere oppdrag knyttet til min nye bok, er så intens at jeg ikke klarer å følge opp alt. I dag fikk jeg beskjed fra forlaget at 3. opplag ankommer i morgen, og at det allerede er utsolgt. Derfor ble 5. opplag bestilt i dag. Dette betyr at boken 25 dager etter lanseringen i Fredrikstad nå er oppe i 17 000 eksemplarer. Jeg har aldri opplevd maken, og det uten særlig drahjelp fra sentrale medier som fremdeles ikke anmelder boken. Men lesere «anmelder» den hver dag til meg, og jeg opplever jeg traff: De forteller at boken gir dem en forklaring på mangt de opplever i hverdagen og nyhetsbildet som de ikke helt klarte å sette ord på før de var gjennom de 330 sidene.

Suksessen med min nyutgivelse er nær sagt en ut av kroppen-opplevelse. Jeg hadde aldri forestilt meg en slik suksess. Da jeg bestilt første opplag på 3 000 bøker, tenkte jeg at det var flott hvis de ble solgt ut. Vel, den tanken er noe fjern i dag, for å si det på den måten.

5.opplag

Jeg må bare med en gang benytte sjansen til å takke dere alle som har bestilt boken – noen av dere titalls bøker – og til alle dere som også har gitt meg så fantastiske tilbakemeldinger. Hadde det ikke vært for det enorme arbeidspresset nå, hadde jeg vel kun befunnet meg i en sveveposisjon et eller annet sted. Men dagene krever 12 – 14 timer av meg i selen nå. Jeg ber derfor om tilgivelse for de av dere som henvender seg til meg og som jeg ikke klarer å svare på en solid måte.

I 2006 hadde jeg en annen suksessbok, Men størst av alt er friheten. Om innvandringens konsekvenser. Den gikk i et opplag på 12 000 bøker, hvilket er formidabelt for en debattbok. Det tok noen måneder før opplaget var av denne dimensjonen, og boken fikk meget god drahjelp i mediene gjennom anmeldelser og bred debatt. Denne gangen er det helt annerledes. Sentrale deler av mediene er tause. Like fullt selger denne boken langt mer. Folket har talt. Folket vil ha boken. De er hungrige etter å få forståelse for islams verdimessige konsekvenser for samfunnet vårt, ikke minst også i denne folkevandringens tid der majoriteten er unge muslimske menn. Folk er bekymret, mange dypt, og det med rette.

Her er en oversikt over mine kommende arrangement med boken:

Sola Kulturhus, 3. desember kl 18 (foredrag starter kl 19)

Cosmopolite, Oslo, 8. desember kl 18 (foredrag starter kl 19)

Arendal Kulturhus 9. desember kl 18 (foredrag starter kl 19)

Asker Kulturhus 14. desember kl 18 (foredrag starter kl 19)

På alle disse arrangementene er det boksalg og signering.

Jeg signerer bøker hos ARK-bokhandlere i Larvik og Sandefjord 12. desember. Muligens også Skien og Porsgrunn samme dag. Kommer med nærmere informasjon når det er klart.

Boken ligger i tet hos en rekke nettforhandlere, og foran fremtredende skjønnlitterære forfattere. Helt utrolig. E-boken gjør det også imponerende godt.

Her haugenbok.no, litteratur generelt (Haugenbok sier boka er kommende, men den er nok på lageret deres i morgen eller overmorgen, det utsolgte 3. opplaget):

haugenbok

Her e-bok hos Ark:

ebok_ark

Her e-bok hos bokkilden:

ebok_bokkilden

Jeg håper å komme sterkere tilbake på rights.no i tiden fremover. Igjen en stor takk til alle som har vist slik formidabel interesse for boken! Jeg er glad og ydmyk.