Anbefalt litteratur

Om tilbud og pågang. Islam. Den 11. landeplage

Forhåndssalget av boken min som kommer til uken, har vært svært godt. Vi nærmer oss 800 bestilte eksemplarer.  Flere ønsker å kjøpe mindre opplag. Derfor blir det nå mulighet for å få boken til redusert pris. Boken Islam. Den 11. landeplage, sendes fra Riga førstkommende…

Forhåndssalget av boken min som kommer til uken, har vært svært godt. Vi nærmer oss 800 bestilte eksemplarer.  Flere ønsker å kjøpe mindre opplag. Derfor blir det nå mulighet for å få boken til redusert pris.

landeplage-front-large

Boken Islam. Den 11. landeplage, sendes fra Riga førstkommende mandag. Da burde den ankomme Norge onsdag 28.oktober. Dere som har bestilt bøker allerede, kan forvente å ha den i postkassen neste helg.

Jeg vil gjerne benytte anledningen til å takke hjertelig alle som har bestilt boken så langt.  Hver eneste en av dere som viser interesse betyr mye for meg. Det har kommet bestillinger ikke bare fra nær sagt hver minste krok i landet, men også fra Europa, USA og Asia.

Også mediene viser god interesse. Det ligger an til at omtaler kommer allerede neste uke.

Jeg har ikke full oversikt, men det er en del av dere som har kjøpt flere bøker. For de som ønsker syv bøker eller flere, reduseres prisen fra 349 kroner til 250 kroner per bok, inkludert fri frakt i Norge.

For slike bestillinger, henvend dere til denne e-postadressen: [email protected]

Henvend dere gjerne i bokhandel for å kjøpe boken. Alle bokhandlere plikter å ta i mot bestillinger.

I morgen publiserer Klassekampen et to-siders oppslag om boken som jeg selv har forfattet. Jeg regner ikke med at artikkelen legges på nettet av avisen. Vi legger den ut på rights.no på søndag. Men kjøp gjerne Klassekampen i morgen, en av de bedre avisene vi har uansett hvilket politisk ståsted man måtte ha.