Anbefalt litteratur

Ny bok: Islam. Den 11.landeplage

Da er min nye bok like om hjørnet og kan forhåndsbestilles hos rights.no.  Jeg har fått fantastiske tilbakemeldinger av lesere jeg har stor respekt for faglig før manuset gikk i trykken, og er veldig spent på mottakelsen.  Boken er et gjennomgripende oppgjør med den islam som har befestet seg i…

Da er min nye bok like om hjørnet og kan forhåndsbestilles hos rights.no.  Jeg har fått fantastiske tilbakemeldinger av lesere jeg har stor respekt for faglig før manuset gikk i trykken, og er veldig spent på mottakelsen.  Boken er et gjennomgripende oppgjør med den islam som har befestet seg i maktposisjon i Norge og Europa, et uforsonlig islam i kamp mot frihet, jøder, kvinner, homofile og frihetsorienterte muslimer.  Jeg er nok ikke optimist lenger med tanke på fremtiden.  Jeg er realist, og jeg tror at med den voldsomme folkevandringen kombinert med Den islamske staten og uforsonlig islam allerede etablert hos oss, vil vi om en håndfull år kunne se om Europa seiler inn i solnedgangen eller heiser verdiene sine.

Bestilling

Boken er nå tilgjengelig i vanlige bokhandler og hos forlaget vårt, og selges dermed kun i flere eksemplarer med kvantumsrabatt her. Ta kontakt med oss hvis du har problemer med å få tak i boken. Når du leter etter boken på nett, søk etter«landeplage» eller«Storhaug».


Kvantum
Vi lever i en skjebnetid, midt i en sivilisasjonskamp. Dette er min klare oppfatning etter over 20 år innen innvandringsfeltet. Boken Islam. Den 11.landeplage (kan bestilles her), er min syvende om innvandring og islam. Ingen bøker har kostet meg menneskelig mer å skrive enn denne. Dette tror jeg skyldes opplevelsen av det belastende med å bringe til torgs et dystert budskap. I tillegg kjenner jeg på avmakten overfor den kontinuerlige benektelsen i politiske kretser, akademia og mediene av hvilken verdikamp som har entret huset vårt. Det er som ”å slåss” mot vindmøller som popper opp på alle kanter når man prøver å legge faktiske forhold på bordet.

061015_Islam_Omslag_3

Den tidligere britiske statsråden for utdanning, George Walden (1985 – 1987), forklarte tilstanden rundt den politiske fornektelsen slik, sitert i boken:

”Jeg ville vært til de grader alarmert av situasjonen (rundt islam i Europa, min anm.), at jeg ville gjort alt i min makt for å late som om den var under kontroll. Det er opp til politikerne å spille søt musikk under en krise, og det er opp til folk å forstå at det er lite annet regjeringer kan gjøre. Det de i alle fall ikke kan si, er at vi står overfor en trussel som vi ikke ser noen ende på fordi den i bunn og grunn skyldes et sivilisasjonssammenstøt. Vi fortalte sannhetene om IRA, men om det islamske problemet lyver vi.”

Det foregår en befolkningsutskiftning i Norge og Europa, og i dens midte befinner ureformert islam seg, det vil si den islam som ble fastsatt av Muhammed da han seilte opp som enehersker i Medina. Denne islam førte til den første jihaden (hellige krigen) mot Europa i 711 via Gibraltarstredet som  varte til 1400-tallet. Den andre jihaden kom fra øst og ble slått tilbake i Wien i 1683. Vi står nå i den tredje jihaden, mener jeg. Den kommer fra borgere på innsiden, opprinnelige muslimer og konvertitter. I tillegg har denne jihaden fått en voldsom tilleggsdimensjon: fremveksten av Den islamske staten og alle dens sympatisører blant oss, inkludert et ukjent antall som er villige til å bruke vold for å bekjempe oss. Den tredje kraften er folkevandringen til Europa fra stort sett kollapsede islamske stater.

Som det heter i overskriften på bokens bakside, inspirert av forfatteren Arnulf Øverland:

Europa ulmer. Er vår tid forbi?

Boken ankommer Norge omkring 28.oktober. Frem til dens ankomst vil jeg fra tid til annen presentere smakebiter fra bokens innhold.


Kvantum
Jeg har dedikert boken til jødene med mine egne ord:

Norges og Europas jøder er kanarifuglene i gruvene våre. Hvis de en dag slutter å synge, da er alt tapt.

 

Innholdsfortegnelse:

Prolog:              Hvorfor jeg skriver denne boken

Kapittel 1          Marseilles – en rapport fra den tapte by

Kapittel 2          Malmö – det nordiske Marseille

Kapittel 3          ”Fanatismen, eller profeten Muhammed”

Kapittel 4          Angsten eter sjelen

Kapittel 5          Den islam som truer oss

Kapittel 6          Allah og Muhammeds tekster under logisk lupe

Kapittel 7          Sharia og Muhammeds eksempel

Kapittel 8          Den evige jøden

Kapittel 9          Tusen års stillstand

Kapittel 10        Et voksende stykke ekstrem-Norge

Kapittel 11        Vår tids brune skjorter

Kapittel 13        ’O Gud, rens meg for de synder jeg ikke vet om

Kapittel 14        Den tredje jihaden