Islam

Nettavisen publiserer et kapittel fra min nye bok

I ettermiddag publiserte Nettavisen kapitlet «Et voksende stykke ekstrem-Norge» fra boken min som kommer senere denne uken, Islam. Den 11. landeplage. https://www.rights.no/islam-den-11-landeplage/ Boken nærmer seg 1 000 solgte eksemplarer før ankomst Norge. Nettavisens presentasjon av at boken snart er på markedet kan du lese her.

I ettermiddag publiserte Nettavisen kapitlet «Et voksende stykke ekstrem-Norge» fra boken min som kommer senere denne uken, Islam. Den 11. landeplage. https://www.rights.no/islam-den-11-landeplage/ Boken nærmer seg 1 000 solgte eksemplarer før ankomst Norge.

Nettavisens presentasjon av at boken snart er på markedet kan du lese her.

Omslag_Islam. Den 11.landeplage

Kapitlet om ekstrem-islam i Norge starter slik:

Torsdag 9.april 2015, en kirke i Østfold: Det er minnestund i en middelalderkirke ved en by i Østfold. Minnestund over en fallen ung mann i 20-årene. I kirken er det ingen kiste. Men han er død. Drept i kamp for Den islamske staten. To av hans søstre kan bekrefte det. Den norske konvertitten, la oss kalle han Hans, er fotografert før han ble senket i jorden i Syria et sted, med lovprisninger om at Allah tar han til seg i jannah, paradis, som den martyren han ble i henhold til hans trosfeller.

Søstrene har nemlig fått presentert et foto av den drepte broren. Fotoet ligger i ipaden til Ubaydullah Hussain i Profetens Ummah. Det var også Hussain som ringte familien med dødsbudskapet.

Da vet vi at Profetens Ummah, anført av norskpakistaneren Hussain, har meget gode kontakter i Den islamske staten.

Jeg vil ikke identifisere den unge mannen. Hensynet til den dreptes mor og barn i familien veier altfor tungt til det. Det vil du forhåpentligvis forstå når du har lest de neste sidene.

Les resten av kapitlet på denne filen som Nettavisen har opprettet.