Anbefalt litteratur

Da er boken ankommet!

Endelig! Fredag ettermiddag ankom Islam. Den 11. landeplage Forlagssentralen i Oslo. I dag gikk mellom 500 og 1000 bøker i posten til dere som har forhåndsbestilt. Resten av bestillingene går ut mandag. 1. pallen på vei Fra nå av vil det ikke ta mer enn…

Endelig! Fredag ettermiddag ankom Islam. Den 11. landeplage Forlagssentralen i Oslo. I dag gikk mellom 500 og 1000 bøker i posten til dere som har forhåndsbestilt. Resten av bestillingene går ut mandag.

1. pallen på vei

1. pallen på vei

Fra nå av vil det ikke ta mer enn 2 – 3 dager fra bestilling av boken til den er fremme hos kjøper.

I dag var jeg gjest hos Verdibørsen i NRK P2 om utgivelsen. Reprise er søndag ettermiddag. La oss håpe at boken kan føre til en debatt som beveger folk faglig. Jeg har skrevet ni bøker, syv om islam og innvandring. Dette er den boken jeg har lagt ned desidert mest arbeid i og som kostet menneskelig mest å skrive.

Jeg vil takke dypt alle dere som allerede har bestilt boken. Interessen betyr uendelig mye for meg.