Innvandring

110 000 asylsøkere neste år?

Det ryktes at Erna Solberg forventer opp mot 110 000 asylsøkere neste år. I tillegg kommer familiegjenforeningene som mer enn dobler dette antallet. Blir dette en realitet, kan man vanskelig avvise at vi står midt i oppseilingen av en kulturrevolusjon i Norge og Europa. Klokken 12…

Det ryktes at Erna Solberg forventer opp mot 110 000 asylsøkere neste år. I tillegg kommer familiegjenforeningene som mer enn dobler dette antallet. Blir dette en realitet, kan man vanskelig avvise at vi står midt i oppseilingen av en kulturrevolusjon i Norge og Europa.

Erna_Solberg

Klokken 12 i dag er det innkalt til pressekonferanse fra regjeringshold. Solberg og Jensen skal fortelle oss om kostnadene de kommende årene ved dagens asyleksplosjon. Det såkalte «tilleggsnummeret» legges frem, der asylkostnadene i statsbudsjettet for neste år spesifiseres. På NRK radio i dag morges gikk det spekulasjoner om kostnader på 70 milliarder de neste seks årene.

rights_banner_praktutgave-ny_778x150

Rykter forteller oss nå at Solberg venter opp mot hele 110 000 nye asylsøkere nest år. Om dette tallet kommer ut offisielt senere i dag, kjenner vi ikke til.