Innvandring

110 000 asylsøkere neste år?

Det ryktes at Erna Solberg forventer opp mot 110 000 asylsøkere neste år. I tillegg kommer familiegjenforeningene som mer enn dobler dette antallet. Blir dette en realitet, kan man vanskelig avvise at vi står midt i oppseilingen av en kulturrevolusjon i Norge og Europa. Klokken 12…

Det ryktes at Erna Solberg forventer opp mot 110 000 asylsøkere neste år. I tillegg kommer familiegjenforeningene som mer enn dobler dette antallet. Blir dette en realitet, kan man vanskelig avvise at vi står midt i oppseilingen av en kulturrevolusjon i Norge og Europa.

Erna_Solberg

Klokken 12 i dag er det innkalt til pressekonferanse fra regjeringshold. Solberg og Jensen skal fortelle oss om kostnadene de kommende årene ved dagens asyleksplosjon. Det såkalte «tilleggsnummeret» legges frem, der asylkostnadene i statsbudsjettet for neste år spesifiseres. På NRK radio i dag morges gikk det spekulasjoner om kostnader på 70 milliarder de neste seks årene.

Rykter forteller oss nå at Solberg venter opp mot hele 110 000 nye asylsøkere nest år. Om dette tallet kommer ut offisielt senere i dag, kjenner vi ikke til.