Saudi-Arabia kommer endelig til unnsetning

De søkkrike gulfstatene tar ikke i mot en eneste flyktning, men nå kommer Saudi-Arabia endelig islamske migranter og flyktninger i Europa til unnsetning.

Kritikken har bygget seg opp – til tross for at den på langt nær er så skarp og massiv som den burde være – mot de søkkrike gulfstatene som ikke løfter en finger for å bidra til å løse migrant- og flyktningekrisen i Midtøsten. Saudi-Arabia tar for eksempel ikke imot en eneste flyktning.

Men nå har den ekstremt rike oljestaten endelig bestemt seg for å komme asylsøkere fra islamske land som Syria og Europa til unnsetning.

De forbereder seg derfor på å åpne hele 200 moskeer i Tyskland, slik at muslimske asylsøkere kan få sitt daglige, religiøse påfyll.

Tyskland og resten av Europa er sikkert meget takknemlige for det storsinnede tilbudet, for er det noe som virkelig trengs i en allerede kaotisk situasjon, så må det være mer radikal islam fra Saudi-Arabia.

Inshallah!

(NB: Det er visse ting som taler for at denne nyheten ikke er reell, men at kilden Frankfurter Allgemeine Zeitung (og dermed dens lesere) kan ha misforstått. Saken stammer opprinnelig fra den libanesiske avisen Al Diyar, som kan ha skrevet det som en satirisk «nyhet» i den hensikt å gjøre narr av det upopulære Saudi-Arabia. Jeg kommer tilbake til saken når jeg vet noe mer.)