Innvandring

Innvandringsmotstand = grunnlovsforbrytelse?

Tilhengere av demokrati og ytringsfrihet bør satse på at Sveriges Televisions kommentator Bo Inge Andersson siterer den tyske kansleren Angela Merkel feil: Hennes besked var klart: Den som inte accepterar den invandring som nu sker, och som står i överensstämmelse med grundlagen, den personen begår ett…

Tilhengere av demokrati og ytringsfrihet bør satse på at Sveriges Televisions kommentator Bo Inge Andersson siterer den tyske kansleren Angela Merkel feil:

MerkelHennes besked var klart: Den som inte accepterar den invandring som nu sker, och som står i överensstämmelse med grundlagen, den personen begår ett brott mot Tysklands grundlag och för något sådant finns det nolltolerans. Det var en klar utsaga av Merkel: Rasister och högerextremister är författningsfiender.

Dersom man ikke aksepterer innvandring i den skalaen den nå foregår, gjør man seg altså til en fiende av den tyske forfatningen som begår en grunnlovsforbrytelse.

Smak litt på den!
Uttalelsen som utdefinerer enhver meningsmotstander i et politisk spørsmål som forfatningsfiende og grunnlovsforbryter er så oppsiktsvekkende at det er å håpe at den bare fant sted i en innvandringsliberal svensk kommentators våte drømmer.

Oppdatering 13. september klokken 18:22: Anderssons artikkel ble oppdatert klokken 13.16 lørdag 12. september, mens ovenstående sitat ble klippet ut fra den versjonen som lå på nett fredag 11. september (artikkelen ble publisert dagen etter). Det aktuelle sitatet ser nå slik ut:

Hennes besked var klart: Den som med våld motsätter sig den invandring som nu sker, och som står i överensstämmelse med grundlagen, den personen begår ett brott mot Tysklands grundlag och för något sådant finns det nolltolerans. Det var en klar utsaga av Merkel: Rasister och högerextremister är författningsfiender.