Finanskrise for egne borgere. Endeløst med penger til utlendinger.

For seks måneder siden var det finanskrise i Europa. Husker du den? Media var fulle av nyheter om økonomien og samholdet som vaklet på kanten av stupet. Innstramminger måtte til over hele EU. Hellas ble igjen pisket til avlat. Arbeidsledigheten tangerte rundt 25% i flere land, og fremtiden så mørk…

For seks måneder siden var det finanskrise i Europa. Husker du den? Media var fulle av nyheter om økonomien og samholdet som vaklet på kanten av stupet. Innstramminger måtte til over hele EU. Hellas ble igjen pisket til avlat. Arbeidsledigheten tangerte rundt 25% i flere land, og fremtiden så mørk ut. EU borgere opplevde kutt i velferd, trygd, tjenester og trygghet. Kutt, kutt, kutt, for nå er det krise. Protestene vokste…

Finanskrise? Hvilken finanskrise? 

Nå er det ikke et pip å høre om finanskrisen, jobbkrisen og velferdskrisen som har ridd EU som en mare i årevis. I stedet presenteres Europa som kontinentet av melk og honning, hvor enhver lykkejeger som utgir seg for å være syrisk eller flyktning kan få alt de peker på fordi Merkel har lovet dem det. Alle er velkommen. Om det så er millioner. Europa har penger i bøttevis. Hvordan skjedde det? Og er det sant? Hvor kom dette voldsomme overskuddet av penger fra så brått?

På landeveien fra Tyrkia til Hellas

På landeveien fra Tyrkia til Hellas

Europeere har blødd i årevis.

Tiår med stupid økonomisk politikk og løssluppen asylpolitikk, hadde allerede sugd velferdsordningene tørre i mange land. Det var ikke mer kake igjen for seks måneder siden. Europa har allerede delt sin velferd med over 50 millioner ikke-vestlige innvandrere, men det er ikke nok. Vi er fortsatt de rike og slemme, og «har et ansvar». Og innvandringsekstremistene vil invitere ubegrenset flere til Europeisk velferd. Milliarder trylles frem til å finansiere velferdseksplosjonen for utlendinger. Hvor kommer alle pengene fra? Finnes de virkelig. For det er vel ikke sånn at Merkel bare lurer asylsøkerne?

Merkel er politiker for utlendinger.

Vel kan det være at Tyskland har klart EU-krisen bra, og på magisk vis har bøttevis av penger til overs for å hjelpe utlendinger i stedet for egne borgere. Problemet er at asylinnvandringen Merkel har forårsaket gjennom velferdsløfter, rammer samtlige EU land. Den rammer Hellas og Italia verst. Menneskestrømmen uten ende suger penger ut av slunkne statskasser, som igjen rammer fattige EU-borgere. Men Merkel gir blaffen. Det eneste som gjelder er å være «god» – mot så mange utlendinger som mulig fra over 20 land. Og snart bryter Jemen sammen.   

Ser vi tidenes største kollektive politiske galskap?

Alt av fremtidstenking, omsorg for egne borgere, føre-var og forsiktighet er kastet overbord. Politikere, media, journalister, intellektuelle, geistlige og partier har bare en ting i hodet:  Hvor rikt Europa er, hvilken plikt Europa har for å løse verdens problemer, og hvor fort vi kan gi bort alt til flest mulig.  Men hvor stor er kaken egentlig? Det var jo bare smuler igjen i 2014. Hva med EU‘s fattige? Har de også forsvunnet sammen med finanskrisen?

Et totalt svik mot Europas fattige – og Europas asylsøkere.

Hvis det ikke var finanskrise i EU, da er Merkel en løgner. Og hvis det fortsatt er finanskrise i EU – da er Merkel også en en løgner: For da har ikke Europa råd til dette. Da har hun ledet utlendinger inn i fristelse, uten at de vil få det de er lovet. Da har hun gitt bort penger hun ikke har, og gjort situasjonen enda verre for Europas fattige og arbeidsledige, samtidig som hun har forverret krisen, og fratatt enda flere unge håpet om en fremtid. Det er en sikker vei sosial uro og revolusjon. Makteliter har blitt arrestert og avskaffet i Europa for langt mindre enn det.

Innvandringsekstremismen genererer motekstremisme 

Hvis Europa fortsatt er i finansiell krise, så har ikke hundretusenvis av kravstore asylsøkere gjort den noen bedre. Da er krisen enda dypere nå. Splittelsen verre. Mange EU-borgere hadde lite håp for fremtiden. Merkel har fratatt dem enda mer håp. Da står det bare ekstremisme igjen som eneste ventil for frustrasjonen over å ikke bli hørt, og ikke bli tatt hensyn til. Når eksploderer den?

Slik lager man ekstremister:

Hvis jeg var en europeisk alenemor med kutt i velferden, og så utlendinger bli lovet alt jeg ikke har fått, ville jeg blitt høyreekstremismens letteste bytte.

Hvis jeg var en egyptisk lykkejeger med falskt syrisk pass, som hadde betalt alt jeg eide for å komme meg til velferden Merkel lovet meg, og oppdaget at alt var bløff, så ville jeg blitt islamistenes letteste bytte.

Hvis jeg var borger av et fattig EU-land, og en tysk rikskansler overstyrte mine politikere, fikk asylsøkere til å strømme inn fordi det renner over i Tyskland, og frata meg et minimum av velferd – da ville jeg blitt nasjonalismens letteste bytte.

Og var jeg en ungdom anno 2030 i et Europa i opprør, hvor religiøst, etnisk og finansielt kaos sprer seg, uten fnugg av velferden og arven jeg hadde rett til – da ville jeg blitt rasismens letteste bytte.

Alle som har kritske spørsmål er tullinger. 

Alle som har innvendinger mot Merkels asylinvasjon er høyreekstreme. Innvandringsekstremistene bestemmer agendaen. Europa er søkkrikt! Basta.

Og det må jo være sant siden media og journalister stiller null spørsmål? Ingen nysgjerrighet. Ingen undersøkende journalistikk. Ingen kritiske tanker. Bare konsensus og lidende arabiske barneansikt. Og media lyver vel ikke? De tåkelegger vel ikke fakta? Unngår sin samfunnsoppgave? Er medløpere for makteliten? Er aktivister i stedet for journalister? Media gjør vel ikke sånt?  Finanskrisen var virkelig over i EU?

Og plutselig fikk du gåsehud på ryggen…