Islam

Vår handelspartner søker bødler for henrettelser

Vår handelspartner Saudi-Arabia er i knipe. De har så mange de skal halshogge og skjære hender og føtter av, at de har utlyst åtte nye stillinger som bødler. Stillingsannonsen omtaler bødlene som ”religiøse funksjonærer” og det kreves ingen faglige kvalifikasjoner. Det holder at du er voldspsykopat.

Ifølge Statistisk sentralbyrå (SSB) eksporterte Norge varer for totalt 854 millioner kroner til Saudi-Arabia, og vi importerte varer fra despotene på til sammen 74,9 millioner kroner.

Disse pengene må vi være forferdelig avhengige av all den tid vår politiske ledelse makter å snu ryggen til drap og lemlestelser utført av det religiøse diktaturet. Nå vil sikkert Børge Brende protestere ved å fortelle om all dialogen norske myndigheter har utført i Riyadh og på internasjonale konferanser. Human Rights har vært på menyen år ut og år inn, kan Brende sikkert sukkersøt forklare oss.

Da er spørsmålet: Hvor mange komma i straffelovverket har sjeikene endret på de siste 20 årene? Har Brende sporet noen holdningsendringer som har gått oss andre dødelige huse forbi?

Det er direkte flaut og kvalmende å være borger av et åpent og fritt demokrati og bli tvunget til å medvirke til dette barbariet grunnet penger.

halshugging_SA

Saudi-Arabia er et av landene i verden som henretter flest mennesker. Som eksempelvis frafalne fra islam.

Nettavisen har hentet saken fra The Guardian

Stillingsbeskrivelsen ble postet på Saudi-Arabias offisielle nettsider, og en kunne til og med laste ned et søknadsskjema for den konkrete stillingen, skriver.

Religiøse funksjonærer I søknadsskjemaet blir stillingen omtalt som religiøse funksjonærer, og det ble opplyst at «funksjonærene» ville ligge i det lavere lønnssjiktet i det sivile embetsverket

På mandag halshogget det saudiarabiske regimet den drapsdømte Mugrib al-Thanyan. Han var nummer 110 i rekken av fanger som er blitt halshogget hittil i år, ifølge nyhetsbyrået AFP. Til sammenligning ble det utført 88 henrettelser i 2014, ifølge tall fra Human Rights Watch.

Saudi-Arabias henrettelsesrekord i nyere tid, var i 1995 med 192 henrettelser.

Under Saudi-Arabias strenge sharialovgivning, kan narkotikaforbrytelser, voldtekt, drap, væpnet ran og religiøs frafall dømmes med døden.