Stabssjef i sober kamp mot hatprat på nett!

Stabssjef for Oslo Arbeiderpartis bystyregruppe Silje Grytten tar et elegant og saklig oppgjør med Nettavisens urnorske, rasistiske, trollete, hatefulle, grumsete og vemmelige drittkommentarfelt.

Stabssjef for Oslo Arbeiderpartis bystyregruppe Silje Grytten tar et elegant og saklig oppgjør med Nettavisens urnorske rasistiske, trollete, søplete, hatefulle, grumsete og vemmelige drittkommentarfelt:

SiljeGrytten

Nettavisens moderator er nok ute og sklir her, for hatpraterne er så stygge i munnen at avisens saker ikke burde vært åpne for dem engang. Alle vet jo at alle som skriver i alle landets kommentarfelt er noen urnorske rasistiske, trollete, søplete, drittale, grumsete og vemmelige hatere uansett. Møkkafolk alle som en!

Åpne kommentarfelt burde derfor være forbeholdt antihatpratere som Grytten, som vi jo kan se at vet å te seg og diskutere på saklig vis – kjemisk fritt for generaliseringer og bruk av skjellsord – og sobert tar kampen opp mot haterne.

Det er et vemodig vakkert skue midt oppi all hatpraten.