Konservative spiller en offerrolle for å få flere til å konvertere

Konservative muslimer må slutte å bjeffe på det samfunnet som har gitt dem mer trygghet og trivsel enn det landet som familien kommer fra. Unge muslimer klager over hets og hat i det norske samfunnet. De opplever at nordmenn synes deres lange skjegg, hijab og niqab er provoserende. Dagene deres…

Konservative muslimer må slutte å bjeffe på det samfunnet som har gitt dem mer trygghet og trivsel enn det landet som familien kommer fra.

Unge muslimer klager over hets og hat i det norske samfunnet. De opplever at nordmenn synes deres lange skjegg, hijab og niqab er provoserende. Dagene deres er fulle av sjikane, trakassering og møte med rasistiske holdninger fra hvite mennesker. Det er selvsagt ikke veldig hyggelig.

Samtidig bør man tenke seg om før man kommer med rasistiske beskyldninger. Folk er jo forskjellige, og det kan være lett å feiltolke hverandre. Ikke alle nordmenn behandler muslimer jævlig. De fleste er glade i folk som oppfører seg normalt og vennlig.

Noen drar «rasismekortet» altfor tidlig. De står alltid i første rekke for å forsvare seg, og tolker enkeltepisoder utført av ustabile folk til å være basert i rasisme og hat mot muslimer.

Det er også et faktum at trakassering i stor grad foregår av og blant konservative muslimer selv. Det er ikke få som har opplevd at noen roper «din jævlige hore» etter seg. Eller «du tror ikke på profeten Muhammed eller Koranen, og da fortjener du juling».

Her er et eksempel på hva som har skjedd:

En muslimsk mann traff en snill, vennlig og høflig kvinne som jeg kjenner godt. Han spurte meg om hva jeg synes om henne, og jeg sa «gratulerer, du har gjort et godt valg».

Han begynte etter hvert å gå i en av Oslos moskeer. Etter en kort periode begynte han å plage henne. Da jeg traff henne igjen, var det vanskelig å gjenkjenne henne. Hennes ansikt var skadet, hovent, og fullt av blå og røde merker. Jeg spurte henne om hva som hadde skjedd? «Har du falt av sykkelen?

Hun ville ikke fortelle meg om hva som hadde hendt henne. Jeg  spurte hennes kjæreste. Han fortalte meg at han ville at hun skulle konvertere til islam, men hun ville ikke. Jeg ba ham å la henne være i fred. Jeg minnet ham om at vi ikke bor i et land der menn styrer kvinnenes liv.

Jeg forstår veldig godt at konservative muslimer hele tida vil ha oppmerksomhet rundt seg. Det skaffer dem flere medlemmer og mer plass i media. Deres metode er å spille på folks følelser. De spiller en offerrolle for å få flere til å konvertere til islam.

Nye begrep som blir brukt mye i disse dager er islamofobi,  islamfiendtlighet og hatkriminalitet mot muslimer. Gjennom å fokusere på disse temaene, skaper man avstand til nordmenn og en opplevelse av at «vi muslimer må stå sammen mot de som angriper oss».

Private barnehager for muslimer bygges opp, fordi de konservative fremstiller norske barn som skitne og urene. De bruker hijab på unge jenter i 5-6 årsalderen og islamistuniform for unge gutter. Målet er å skape avstand. Jeg mener at dette er brudd på barnas rettigheter.

I tillegg foregår det en aktiv rekruttering av unge mennesker på skolene. Konservative muslimer bruker skolen til å misjonere for islam. Ulike virkemidler brukes for å påvirke og presse. Man skal være meget sterk for å stå imot presset.

Dersom norske politikere ikke gjør profesjonelt politisk arbeid for å redde barnas framtid, da er vi snart i en meget alvorlig situasjon.