– Så lenge du møter politikk med moralsk fordømmelse, er du dømt til å tape

Dine DF-medborgere er ikke ondere eller kaldere enn du er. De er politisk uenige, skriver journalist og satiriker Mikkel Andersson i en kommentar til alle de selvutnevnte humanistene som høylytt lufter sin forargelse over det danske valgresultatet på sosiale medier: Den rituelle harme over Dansk Folkepartis valgsejr…

Dine DF-medborgere er ikke ondere eller kaldere enn du er. De er politisk uenige, skriver journalist og satiriker Mikkel Andersson i en kommentar til alle de selvutnevnte humanistene som høylytt lufter sin forargelse over det danske valgresultatet på sosiale medier:

Den rituelle harme over Dansk Folkepartis valgsejr er den kreative klasses evige forsøg på at afpudse eget menneskesyn og påståede moralske overlegenhed. Men det eneste, som sådanne angreb formår, er at styrke DF.

Jeg har læst dine grådkvalte opdateringer på de sociale medier og hørt om kulden, der har indsneget sig i danskernes hjerter. Jeg har set, hvordan nogen vil kramme DF’erne til at erkende, at humanisme og kærlighed er vejen frem. Og nå ja, nazianalogierne, selvfølgelig. De mange, mange analogier mellem et nærmest parodisk grundlovsforelsket parti og et ekspansionistisk totalitært folkedrabsregime.

Men helt ærligt. Du har halvkvædet den samme hysteriske vise om indvandringspolitikkens ondskab og verdens de sidste 30 år og endda før Dansk Folkeparti var stiftet.

Så længe du møder politik med moralsk fordømmelse, er du dømt til at tabe. DF’erne er hverken dumme eller beløjede – og de kender din moralske indignation og din harme så udmærket. For de har hørt på den i 30 år.

Les hele i Politiken.