Fordi det er mest bekvemt, kanskje?

Jeg fatter ikke hvorfor både Quresi og mange muslimer mener at Lars Akerhaug og Hege Storhaug har skylda for islamhatet, skriver Kaltham Alexander Lie, homofil aktivist og muslim, i Dagbladet. Fahad Qureshi sier at Lars Akerhaug og Hege Storhaug skaper uro i de muslimske miljøene, og…

Jeg fatter ikke hvorfor både Quresi og mange muslimer mener at Lars Akerhaug og Hege Storhaug har skylda for islamhatet, skriver Kaltham Alexander Lie, homofil aktivist og muslim, i Dagbladet.

regnbue

Fahad Qureshi sier at Lars Akerhaug og Hege Storhaug skaper uro i de muslimske miljøene, og at disse to personene er som miljøgift. Han mener at både Akerhaug og Storhaug setter muslimer og islam i dårlig lys. Jeg fatter ikke hvorfor både Quresi og mange muslimer mener at Lars Akerhaug og Hege Storhaug har skylda for islamhatet. Jeg skammer meg over muslimer som ikke gidder å bruke hodet litt. Jeg utfordrer Qureshi og andre fanatiske muslimer til å feie for deres egen dør først. Qureshi bør se sitt ansikt ordentlig i speilet før han beskylder andre.

Qureshi og hans organisasjon driver med blodig, farlig propaganda. Hans budskap er svært alvorlig, og formidles på islam Net sider. Jeg synes det er litt rart at Fahad Qureshi tar på seg Allahs rolle overfor unge muslimer. Hvem ga Qureshi og hans tilhengere denne retten overfor oss muslimer? Qureshi bidrar til trakassering og mobbing av unge muslimer. Han og hans organisasjon driver med hjihad i Allahs navn mot det norske samfunnet, og den vestlig kultur, i religionsfriheten navn. Qureshi driver med radikalisering og ekstremisme. Jeg spør; hva er det som driver ham til å velge å være i et samfunn som han hater? Et svar gir han når han sier at vi muslimer kan ikke velge det livet vi selv ønsker, for da vi er ikke gode muslimer. Muslimer som velger annerledes enn ham skal brennes i helvete.

Les resten i Dagbladet