Terrorangrep på fabrikk i Frankrike

To personer skal ha kjørt inn i en fabrikk nær Grenoble i Frankrike med bil og deretter utløst en rekke eksplosjoner. En person er funnet halshugget og flere er såret. I følge den franske avisen Le Dauphine ble et offers hode funnet plassert på et gjerde sammen et Islamsk…

To personer skal ha kjørt inn i en fabrikk nær Grenoble i Frankrike med bil og deretter utløst en rekke eksplosjoner. En person er funnet halshugget og flere er såret.

I følge den franske avisen Le Dauphine ble et offers hode funnet plassert på et gjerde sammen et Islamsk Stat-flagg. En kilde forteller at at en mann kom inn i fabrikken, opplyste at han tilhørte terrororganisasjonen Den islamske staten (IS) og åpnet flere gassflasker som han fikk til å eksplodere.

Lokale medier rapporterer at en mann som i forveien var kjent av franske sikkerhetstjenester er pågrepet på stedet.

Saken oppdateres.