Minst 27 meldes drept i terrorangrep på hotell i Tunisia

Minst 27 mennesker er bekreftet drept i et terrorangrep på to turisthotell i byen Sousse i Tunisia. To menn åpnet ild mot turister som lå på standen og dødstallene forventes å stige. En av gjerningsmennene skal nå være drept. «Der var masseflugt fra stranden. Min søn var i…

Minst 27 mennesker er bekreftet drept i et terrorangrep på to turisthotell i byen Sousse i Tunisia. To menn åpnet ild mot turister som lå på standen og dødstallene forventes å stige. En av gjerningsmennene skal nå være drept.

«Der var masseflugt fra stranden. Min søn var i vandet på det tidspunkt, og jeg og min kone råbte, at han skulle komme ind. Da han løb ind, så han en blive skudt,» fortæller briten Gary Pine til Sky News.

Blandt de 19 dræbte skal også være en af gerningsmændene.

Kilder på stedet fortæller til tv-stationen, at mange turister har barrikaderet sig på deres værelser i frygt for, at angriberne vil frosøge at trænge ind på hotellerne.

Sousse er en populær turistby, som hvert år besøges af langt over en million mennesker.

Tunesien har været i højeste alarmberedskab siden marts, da militante islamister angreb det nationalmuseet Bardo i hovedstaden Tunis og dræbte 22 mennesker, de fleste turister.

Jyllands-Posten: 19 meldes dræbt ved hotel i Tunesien: Turister barrikaderer sig på værelserne