Islam

Saudifisering av Sverige

Vårt naboland saudifiseres. Det foregår en regelrett kulturell imperialisme på den andre siden av grensen vår. Ny stormoske skal bygges av saudierne, tomten er allerede kjøpt. Moskeens imam sier at de aldri kommer til å tillate saudisk innflytelse på læren i moskeen. Som om vi skal tro på akkurat det.

Faksimile av stormoskeen fra mitti.se

Faksimile av stormoskeen fra mitti.se

Stormoskeen i Göteborg er fullfinansiert av sjeikene i Saudi-Aabia, og byen er nå Skandinavias fremst IS-rekrutterer. Göteborg, ut fra folketallet, er kanskje den byen i hele Europa (unntatt Fredrikstad…?), som har bidratt mest til rekruttering av krigere for Den islamske staten.

Men myndighetene snur ryggen til. Saudierne står fritt til å pøse inn penger og ideologi. For vi har ett utvetydig eksempel på hva de vil med petrodollarne sine. 

Til SVT fortalte grunnleggeren av Islamic Center i Malmö, Bejzat Becirov, dette om den gang hans moské fikk tilbud om seks millioner kroner i gave fra Saudi-Arabia:

– De skulle styre alt. Jeg skulle bare stå som en figur.

I Haninge ligger alt til rette for ny stormoske, som da selvsagt heter kultursenter, for man skal helst tilbringe mest mulig tid på innsiden av veggene, altså på utsiden av Sverige. Flere titalls millioner kroner må til for at de 1.000 kvadratmeterne er på plass.

De kommer nok på plass, for Sveriges lederskap er ikke et lederskap. For som et svensk ordtak sier: «Fordelen med et partiprogram er at du slipper å tenke.» Hvis den svenske Riksdagen har noen plan for fremtiden, ser det mer og mer ut som en personlig fluktplan: Hold fast i masta, og når det brister, verdimessig og økonomisk, sørg for å ha sopet til deg mest mulig av jordisk gods før ferden går ut av Europa.

Qatar opererer også i Sverige med på koranens vei. Libya, Kuwait og Emiratene likeså.

Imamen i Hanige sier at de må ha større moské fordi muslimene blir flere og flere.

Han har jo helt rett: Sverige bytter ut svensk kultur (som egentlig ikke finnes, ifølge politiske dokument), med islamsk kultur – som aldri har gått gjennom en humaniserende opplysningstid.

Og det samme skjer i Norge. Som vi avslørte kan hvem som helst i verden sende penger til private stiftelser som følger formålet sitt: Bygge moskeer.

«Vi er upolitiske,» sier imamen i Haninge. Derfor får ikke saudierne lov til å styre ideologisk i moskeen deres, sier han. Å nei, du, luringen. Islam er ikke upolitisk. Islam er mer politikk enn teologi. Vi går ikke så lett på limpinnen. Vi har lært, men ikke våre politikere.