Islam

IS søker medarbeidere

Om du er redd for å krige og drepe, så gjør det ingenting. Den islamske staten har mange andre oppgaver som venter deg. De trenger journalister, lærere (islameksperter), leger, treningsinstruktører, kokker, mekanikere og shariapoliti til å patruljere gatene på let etter umoral, og til å skjære hoder. For ikke å snakke om bombeeksperter, især de som ønsker en ”vidunderlig” belønning ved å ta på seg bombevest. Da går man som kjent til himmels der jomfruene venter. Men jomfruer får man også i Den islamske staten. Det kan ei jente på ni år bevitne, gravid etter massevoldtekt i slaveri hos IS-soldater.

Det er åpenbart mange funksjoner Den islamske staten trenger å fylle. Derfor annonseres det nå på nettet, signert en britisk jihadist.

Omar Hussain, a British jihadist who fled the UK to join the Islamic State in Syria, has posted 10 positions that the terrorist organization is looking to fill.

Writing on behalf of the group under the name Abu Sa’eed Al-Britani, the devout ISIS member explains that while not wanting to be a soldier is a “sign of weak faith,” there is still much work to be done even if you’re afraid to kill or wage jihad, the Independent reports.

Særlig akutt er behovet for å styrke mediesenteret. Dette for å møte den massive “negative propagandaen” i vesten. Antakelig blir det vanskeligere å få så veldig mange til å søke stilling i bombeavdelingen, som innebærer mer enn å lage bomber.

But one job that people definitely won’t be flocking to would be in the “bomb making department.”

According to Al-Britani, duties include making explosives and being willing to wear them as a suicide bomber. He describes the position as a “beautiful job for those who truly wish to reap rewards.”

“The brothers in the bomb making department are the core and backbone of nearly every operation,” the extremist writes. “Imagine the reward in preparing a car packed with explosives for a brother to go detonate in enemy lines — you would get the same reward as the brother who pushes the button and sends 50 kuffaar (unbelievers) to hell.”

Da er det antakelig lettere å få søkere til politiet, som blant annet får gleden av både å piske folk, skjære av hoder.

Another scary but “fun and rewarding job” would be a security officer at checkpoints in ISIS-held territories, Al-Britani said.

The career entails searching cars for banned items and spotting evidence of any offenses against Sharia law, according to the Independent.

ISIS is also looking to hire new police officers, who would patrol the streets and violently enforce strict Islamic dress codes and rules, Al-Britani said.

“They are the ones who carry out the public lashings and beheadings,” he explained. “They walk the streets with their sticks, punishing all those who break the law.”

Den forbrytelsen annonsen ikke sier noe om, er tilgangen på slavebundne jentebarn og kvinner. Daily Mail har en rystende reportasje fra Nord-Irak, der over 200 barn, kvinner og gamle (mennene er drept), ble frigjort i forrige uke. Et av barna er ei ni år gammel masselvoldtatt og gravid jente, som nå er fløyet til Tyskland i et forsøk på å redde livet hennes.

yazidi.frigjorte

Det er verdt å se bildene og videoen hos Daily Mail.  Det er så fullstendig hjerteskjærende, så fullstendig  umenneskelig hva som foregår i Den islamske staten at man blir ordløs gang på gang. Men det er viktig å bli minnet på grusomhetene, slik at man har dem present neste gang det snakkes om psykologhjelp og arbeidsmarkedstiltak for hjemvendte IS-krigere.